V SES-ovih nakupovalnih središčih delujejo trgovine in nekateri lokali

V SES-ovih nakupovalnih središčih delujejo trgovine in nekateri lokali (foto: promocijski materiali) promocijski materiali
6. 5. 2020 | Promocijsko sporočilo

V SES-ovih nakupovalnih središčih (Citypark Ljubljana, Europark Maribor, Citycenter Celje in Center Vič) je od tega tedna odprtih že več trgovin z živili, tehničnih trgovin, ponudnikov telekomunikacijskih storitev, frizerji, zlatarji, gostinski lokali, ki imajo zunanje terase. Med drugim so to Interspar, drogerija DM oz. Müller, Telemach, A1, T2, Telekom Slovenije, Big Bang, Hervis in Pandora, če jih izpostavimo le nekaj.

»Vsi SES-ovi nakupovalni centri ves čas v ospredje postavljamo varnost in upoštevanje previdnostnih ukrepov, zato imamo vpeljane visoke higienske standarde z rednim razkuževanjem stičnih točk. Prav tako so pred vhodom v nakupovalno središče ter pred vhodi v posamezne trgovine in salone na voljo razkužila, nujna je uporaba zaščitnih mask, prav tako pa spremljamo tudi število obiskovalcev in ustrezne varnostne razdalje, ki jih omogočajo široki in prostorni hodniki v nakupovalnem središču.  Predvsem pa si prizadevamo, da nakupovanje kljub COVID-19 ostane za vse obiskovalce prijetno in varno,« je poudaril Toni Pugelj, direktor SES Slovenija. Sicer pa SES-ovi centri ves čas delujejo skladno z vladnimi odloki.

Na spletni strani posameznega centra lahko preverite delovne čase posameznih trgovin, salonov in gostinskih lokalov. Večina jih je odprtih vse dni v tednu, razen v nedeljo, ko je nakupovalno središče zaprto.

Seznam odprtih trgovin in lokalov v nakupovalnih središčih SES:

V Cityparku Ljubljana je odprtih 31 trgovin in lokalov, in sicer: megamarket Interspar, SKB banka, Lekarna Ljubljana, Sanolabor, drogerija DM, Samsung, Huawei, Tele-Mobiltel, A1, Telekom Slovenije, T2, Telemach, Big Bang, varnostna trgovina Vovko, Hervis – kolesarska trgovina, kjer je mogoče prevzeti tudi spletna naročila na brezkontaktni točki Click&Collect, trgovina za male živali Sitipet, cvetličarna Gardenia, čistilnica Labod, optika Morela, iStore, Pandora, zlatarna Sterle, Slowatch, frizerska salona Simple in Young Mič Style, Manikira ter lokali Salomon Cafe, City Cafe, bar Pr' Mici, kavarna Pod vodo in Pilea, ki so za goste odprli zunanje površine.
V Europarku Maribor je odprtih 30 trgovin in lokalov, in sicer: megamarket Interspar, Žito, Pošta Slovenije, lekarna, Sanolabor, Biotopic, Müller, drogerija DM, Proteini.si, Tele Mobiltel, Telemach, A1, T2, Telekom Slovenije, Big Bang, Hervis – kolesarska trgovina, kjer je mogoče prevzeti tudi spletna naročila na brezkontaktni točki Click&Collect, Premium Pet, Insa menjalnica in fotokopirnica, Insa nepremičnine, ključavničarstvo Štiftar, avtopralnica, cvetličarna Park, čistilnica Žajfa, optika Morela, Pandora, frizerski salon Simple, brivec Simple, frizerski salon in trgovina Estela, terasi lokalov Teta Frida in Caffetteria.
V Citycentru Celje je odprtih 24 trgovin in lokalov, in sicer: megamarket Interspar, Pek Matjaž, A Banka, lekarna Celjskih lekarn, Biotopic, Müller, drogerija DM, Telemach, A1, T2, SGERM – Telekom Slovenije, Telekom Slovenije, Big Bang, Hervis – kolesarska trgovina, kjer je mogoče prevzeti tudi spletna naročila na brezkontaktni točki Click&Collect, Premium pet botique, Gala Šik, cvetličarna Gardenia, optika Clarus, Pandora, Manikira Oaza za roke, frizerski salon DOK, pizzerija Špica in zunanji terasi lokalov CoffeeRepublic in Gala Caffe.
 V Centru Vič je odprtih 18 trgovin in lokalov, in sicer: megamarket Interspar, banka SKB, drogerija DM, Sanolabor, A1, T2, pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije, Hervis – kolesarska trgovina, kjer je mogoče prevzeti tudi spletna naročila na brezkontaktni točki Click&Collect, ključavničarske storitve Ur.Co, cvetličarna Gardenia, čistilnica in pralnica Labod, optika Aleksandra, Zlatarna Sterle, Manikira Urban Spa, frizerski salon Dok, Hoodburger, zunanji terasi kavarne Neo cafe in Čajnice Sir Winston ter ob četrtkih Eko tržnica.

 

 

Priporočamo