YouTube lepotica Denise Dame je zvezda novega Playboya

16. 2. 2018
Deli
YouTube lepotica Denise Dame je zvezda novega Playboya (foto: Aleš Bravničar)
Aleš Bravničar

Lepotico koroških korenin, ki je zaslovela kot vlogerka in ime Denise Dame popeljala v vse kotičke Slovenije, v novi številki na svojih straneh gosti revija Playboy.

Denise Dame je za predstavitev v reviji Playboy stopila pred objektiv fotografa Aleša Bravničarja in zdaj v (stilsko popolnoma prenovljeni) številki, ki je ravno danes prišla na prodajna mesta, bralce že snubi z naslovnice. 

Denise Dame v Playboyu

V Playboyu Denise med drugim pove, da »ruši tabuje, ki jih je v mejah naše majhne Slovenije še kako veliko«, izvemo pa še, da je lepotica več kot le model in influencerka. Je tudi humanitarka in borka za pravice skupnosti LGBT, saj je po njenih besedah prav ta v Sloveniji še vedno preveč zatrta in si zato želi prispevati kar čim več k temu, da se to spremeni.

Seveda lahko pričakujemo nadaljnjo širitev njene pojavnosti, njenega imena in njene estetike, vse to, s čimer ime Denise Dame postaja prepoznavna tržna znamka. Kako je zvezdniško zavzela svoje mesto med Playboyevimi imeni, si tako le poglejte v novi številki, vsem njenim vlogerskim načrtom pa seveda najlaže sledite s spremljanjem njenih profilov na socialnih omrežjih. Tule je recimo njen YouTube kanal.

Novo na Metroplay: Alya o trenutkih, ki so jo izoblikovali, odraščanju in ljubezni do mnogih stvari v življenju