Erika Žnidaršič

Erika Žnidaršič (foto: Jani Božič) Jani Božič
Vir: Govori.se
6. 8. 2009

Na televiziji vedno elegantna, v zasebnem življenju pa najraje v udobnih oblačilih.

S čim najraje presenetite ljubljeno osebo?

Veliko bolj kot materialne stvari sta pomembna čas in pozornost, ki ju nameniš dragi osebi, pa naj gre za partnerja, starše ali prijatelje, saj je v današnjem kaotičnem svetu prav čas najpomembnejši.

Kako skrbite za svoje telo, zdravje, sprostitev?

Z veliko rekreacije, saj obožujem tek in ples, včasih si privoščim kakšno masažo, po potrebi pa obiščem tudi kozmetični salon, saj moram biti na televiziji vedno popolno urejena.

Katera je vaša najljubša knjiga, film, zvrst glasbe?

 Nazadnje sem prebrala knjigo Nedotakljivi avtorja Ferija Lainščka, ki mi je bila zelo všeč, od filmov mi je še vedno najljubši Hiša peska in megle, ki je narejen po knjižni uspešnici, glede glasbenega okusa pa nisem preveč izbirčna, všeč so mi vse zvrsti, najraje pa imam hiphop in rap, včasih tudi klasično glasbo, ki sem jo pri treningih baleta veliko preposlušala.

V katerih oblačilih se najbolje počutite?

 Načeloma nisem ljubiteljica kril, čeprav jih za kakšno posebno priložnost tudi oblečem, najbolje se vsekakor počutim v vsakdanjih oblačili in supergah z višjim podplatom, visokim petam pa se raje izognem.

Kam vas največkrat zanese, kadar imate čas za brezskrbno nakupovanje?

Zadnja leta se najraje odpravim v center mesta, raje imam manjše trgovine in butike kot velika nakupovalna središča, sama sem že preživela to potrošniško mrzlico, tako da nisem ravno tipična ženska glede tega, saj me nakupovanje ne zadovolji več tako kot včasih.