Lara Baruca

Vir: Govori.se
1. 4. 2009

Energična pevka, ki najraje nastopa v živo in si pripravlja palačinke s slanim nadevom.

S čim najraje presenetite ljubljeno osebo?
Če se hočem nekomu res prikupiti, naredim tiramisu. Seveda ni čisto navaden, saj dam notri svojo posebno skrivno sestavino, ki ga naredi prav posebnega, vendar vam je ne bom izdala. (smeh)

Kako skrbite za svoje zdravje, telo, dobro počutje, sprostitev?
V mojem življenju je zelo pomemben element joga, s katero se nekako pomirim in 'poravnam', v tej veščini sta združeni tako mentalna kot fizična rekreacija. Sicer pa se veliko sprehajam in tečem, ko imam čas, za sprostitev pa rada preberem dobro knjigo.

Kateri je vaš najljubši svetovni in slovenski zvezdnik?
Med tujimi bi izpostavila igralko Jodie Foster, ki se mi zdi zelo močna ženska, obenem tudi uravnotežena, ima visoko izobrazbo, ki se izraža tudi skozi njeno igranje. Med Slovenci definitivno težje najdem koga, mogoče kar Deso Muck, ki je ravno tako uravnotežena ženska s prefinjenim okusom za humor.

Kje najraje nastopate?
Najraje nastopam v živo na odru z bendom, seveda so mi ljubša manjša prizorišča, kjer je bolj intimen občutek in s publiko lažje vzpostavim stik.

Kaj si najraje pripravite?
Zagotovo palačinke. V Rusiji sem spoznala tudi slano plat te jedi, saj jo tam lahko dobiš z različnimi nadevi, kot sta sir in špinača. Zdaj si jih velikokrat pripravim tudi doma.