Nina Pušlar

Vir: Govori.se
27. 5. 2009

Simpatična pevka iz Ivančne Gorice svojemu fantu najraje pripravi 'pijano nevesto'.

Katera je vaša najljubša oblika rekreacije?
Letos sem se bolj intenzivno začela ukvarjati s fitnesom, zelo rada tudi smučam, vendar sem imela lani operacijo, tako da bom morala letošnjo zimo smučati malo bolj pazljivo.

Kaj si najraje pripravite/skuhate sami?
Znam skuhati meso ali krompir, ampak čez teden imam tako natrpan urnik, da se največkrat odpravim na kosilo v katero izmed restavracij. Ker pa smo zelo velika družina, se ob nedeljah po navadi zberemo in skupaj uživamo ob družinski pojedini. Svojemu fantu pa največkrat pripravim 'pijano nevesto', ki jo oba obožujeva.

Kakšno vrsto hrane najraje jeste?
Obožujem rižote z raznovrstnimi omakami, še posebej mesnimi, saj imam meso zelo rada. Nisem izbirčna, jem skoraj vse, pred kratkim sem poskusila tudi morske sadeže, ki mi nikoli niso preveč dišali, in bila sem navdušena.

Kateri je vaš najljubši tuji, kateri pa slovenski zvezdnik?
Nazadnje sem gledala film z Leonardom Dicapriem, ki mi je bil zelo všeč, filme, v katerih nastopa ta igralec, pa že od Titanika naprej rada pogledam. V Sloveniji nikoli nisem imela idola, mogoče bi izbrala Jana Plestenjaka, ki ga občudujem prav zaradi njegovih dosežkov v slovenski glasbi. V Bitki talentov sem velikokrat zapela pesmi Nuše Derende, ki jo prav tako zelo spoštujem kot pevko.

Kje najraje nastopate?
Najboljšo energijo dobim na koncertih v živo, kjer nastopam s svojim bendom, in tudi odziv je na teh nastopih čisto drugačen. Sicer pa rada nastopam tudi na televizijskih prireditvah, kot so Zvezde pojejo.

Značke: Nina Pušlar

Priporočamo