Alka Vuica je redna stranka Klinike dr. Tončić

6. 11. 2013

Priljubljena hrvaška glasbenica Alka Vuica, ki je letos dopolnila 52 let, redno obiskuje ugledno zagrebško kliniko za lepotno kirurgijo Dr. Tončić, saj se je odločila, da bo svoje gubice na obrazu gladila z botoksom.

Botox je naravni prečiščeni protein, proizveden s pomočjo bakterije Clostidium botulinum in se v medicini uporablja že 10 let. Skrbno in natančno apliciran v zelo majhnih količinah blokira delo posameznih mišic, ki sodelujejo pri obrazni mimiki.

S tem se zmanjšajo in odpravijo gube na obrazu, zato se zanj odloča vse več ljudi. Nanj prisega tudi Alka Vuica, ki z botoksom gladi horizontalne gube na čelu, med obrvmi in okoli oči.

"Ta lepotni tretma traja le 15 minut, je zelo učinkovit, pacinet pa se lahko nemudoma vrne k svojim vsakodnevnim obveznostim. Učinek Botoxa se začne kazati približno 3 dni po injiciranju, traja pa približno tri do štiri mesece. Po aplikaciji Botoxa obraz deluje bolj mladostno in spočito. Okolica opazi bolj svež in mlajši videz obraza, vendar ne ve, čemu ga pripisati," nam je tretma z botoksom, o katerem si lahko več preberete TUKAJ, opisal dr. Dinko Tončić.

Alka Vuica pa ni edina znana osebnost, ki prisega na strokovno znanje kirurškega tima Dr. Tončić. Tudi številni drugi zvezdniki so se že oglasili na tej priljubljeni kliniki za estetsko kirurgijo. Kdo točno, nam zaradi zagotovljene diskretnosti na Kliniki dr. Tončić seveda niso izdali, so pa poudarili, da v potrditev njihove odličnosti govori dejstvo, da jim poleg mnogih znanih osebnosti, zaupa tudi vse več ljudi iz medicinskih krogov.

Kirurški tim pod vodstvom Dr. Tončića razpolaga tudi z nizom operativnih tehnik, kot so estetska in funkcionalna korekcija nosu, korekcija očesnih vek, povečanje prsi, korekcija štrlečih ušes, zmanjševanje moških prsi, zmanjševaje prsi z metodo majhnega vertikalnega reza in lifting obraza.

Ravno v tem trenutku poteka akcija Polepšajte si življenje, v kateri ugledna klinika Dr. Tončić podarja lepotni poseg. Vse o akciji si lahko preberete TUKAJ.