Nina Badrić pred Evrovizijo na operacijo

5. 11. 2013

Ste vedeli, da je imela 41-letna hrvaška pevka Nina Badrić tik pred nastopom na Evroviziji leta 2012 operacijo glasilk, ki so jo izvedli v Voice centru Poliklinike dr. Tončić?

Nina Badrić se je, podobno kot druge pevske zvezde, odločila, da ne bo ničesar prepustila naključju, ampak ob pomoči vrhunskih medicinskih strokovnjakov za glas uspešno nadaljevala svojo glasbeno kariero.

Ko so se ji leta 2012 na glasilkah pojavili polipi, ki so jo močno ovirali pri petju, se je odločila za operacijo. Po več pregledih in posvetovanjih so jo vse poti vodile k dr. Santi Večerini Volić, strokovnjakinji za bolezni glasilk na ugledni zagrebški Polikliniki dr. Tončić.

"Ni se bilo preprosto odločiti za operativni poseg na glasilkah, ki je bil v mojem primeru neizogiben. Moj glas mi pomeni vse in želela sem odstraniti tudi najmanjšo oviro, ki bi mi onemogočala suvereno obvladovanje lastnega glasu v vsakem njegovem tonu," je po uspešno izpeljani operaciji povedala Nina.

Klinika Dr. Tončić podarja lepotni poseg!

Sicer pa poleg uspešne regeneracije glasilk kirurški tim pod vodstvom Dr. Tončića razpolaga tudi z nizom operativnih tehnik, kot so estetska in funkcionalna korekcija nosu, korekcija očesnih vek, povečanje prsi, korekcija štrlečih ušes, zmanjševanje moških prsi, zmanjševaje prsi z metodo majhnega vertikalnega reza in lifting obraza.

Ravno v tem trenutku poteka akcija Polepšajte si življenje, v kateri ugledna klinika Dr. Tončić podarja lepotni poseg. Vse o akciji si lahko preberete TUKAJ.