Špela Jagodic z novim nosom žari od sreče

30. 12. 2013

20-letna študentka Špela Jagodic iz Kranja, ki jo je v naši akciji Polepšajte si življenje zdravniška ekipa iz zagrebške klinike Dr. Tončić izbrala za lepotno operacijo nosu, je spregovorila o lepotnem posegu.

Letošnji december bo mladi študentki iz Kranja zagotovo ostal v spominu vse življenje, saj je za rojstni dan (praznovala ga je 26. decembra) prejela najlepše darilo – lepotno operacijo nosu, ki si jo je želela že od kar pomni, saj je bila na račun krivega nosu deležna številnih neprijetnih opazk (več o tem lahko preberete TUKAJ).

Zdaj, ko je operacija nosu mimo, Špela dobesedno žari od sreče, z novim nosom pa je izjemno zadovoljna. Operacijo nosu ji je podarila zagrebška klinika Dr. Tončić, kamor se je Špela sredi decembra odpravila v spremstvu mami in sestre.

Tončić

Po predoperativnem posvetu in temeljitem pregledu je še isti dan legla na operacijsko mizo in v manj kot eni uri je bila operacija zaključena. Lepotni poseg je uspešno opravil Dr. Dinko Tončić.

Tončić

"Po posegu sem se odločila za tridnevno pooperacijsko oskrbo pri medicinski sestri v Zagrebu, kjer so res lepo poskrbeli zame. Redno sem skrbela za pravilno hlajenje, veliko jedla in nič hodila ven. Resnično sem se lahko dobro odpočila," nam je zaupala Špela.

Povedala je še, da je nekaj malega kljuvajoče bolečine občutila samo prvi dan po operaciji, a je po tem, ko je vzela protibolečinsko tableto, tudi ta v trenutku izzvenela. Po treh dneh se je vrnila na kliniko, kjer je opravila pregled in ker je odlično okrevala, se je že lahko odpravila domov.

Špela

Ko so ji nato po treh dneh v kliniki Dr. Tončić odstranili še kalup, se Špela kar ni mogla nehati smejati. "Presrečna sem in zelo zadovoljna, tudi doma so bili zelo presenečeni nad končnim rezultatom," nam je še povedala za konec.

Tončić

Špelino lepotno preobrazbo so spremljale tudi kamere, videoposnetek si lahko ogledate TUKAJ.