Ugledna klinika Dr. Tončić podarja lepotni poseg

Polepšajte si življenje (foto: Shutterstock) Shutterstock
28. 10. 2013

Če sodite med številne, ki jim lepotna operacija že zdavnaj ni več tabu in tudi sami premišljujete o lepotnem popravku na svojem telesu, je akcija Polepšajte si življenje kot nalašč za vas.

Z akcijo Polepšajte si življenje lahko z nekaj sreče osvojite lepotno operacijo, ki jo podarja ugledna klinika za lepotno kirurgijo Dr. Tončić, ki od marca 2008 deluje na prestižni zagrebški lokaciji.

Kirurški tim pod vodstvom Dr. Tončića razpolaga z nizom operativnih tehnik, kot so estetska in funkcionalna korekcija nosu, korekcija očesnih vek, povečanje prsi, korekcija štrlečih ušes, zmanjševanje moških prsi, zmanjševaje prsi z metodo majhnega vertikalnega reza in lifting obraza.

Več informacij o delovanju klinike Dr. Tončić si lahko preberete na njihovi spletni strani www.toncic.net in facebook spletni strani Poliklinika dr. Tončić.

Če tudi sami razmišljate o lepotni operaciji, vabljeni, da sodelujete v akciji Polepšajte si življenje in kdo ve, morda boste prav vi tisti, ki boste še letos naokoli hodili bolj samozavestni in srečni. Prijave zbiramo do 24. novembra.

Dobitnika lepotnega posega bo na podlagi strokovne presoje izbrala zdravniška ekipa iz klinike Dr. Tončić.

V akcijo Polepšajte si življenje se lahko prijavite TUKAJ.