Ana Marija Mitič poskrbela za popoln preobrat

17. 7. 2013

Voditeljico, improvizatorko, stand-up komičarko in novinarko Ano Marijo Mitič lahko od danes naprej kličete tudi profesorica za bočno parkiranje.

Ana Marija, ki sicer vozi Toyoto verso, dober rezultat pripisuje temu, da že zelo dolgo časa živi v centru Ljubljane, kjer ji ni preostalo drugega, kot da se je naučila parkirati bočno. Odkar ima vozniški izpit je imela eno prometno nezgodo.

"Zgodila se je na avtocesti, kjer me je izsilil tovornjak, a sem na srečo dobro in hitro odreagirala, nemudoma zapeljala na odstavni pas in po hitrem postopku zapustila avtocesto," je povedala Ana Marija.

S časom 26 sekund, 15 leti vozniškega izpita (mimogrede opravila ga je v drugem poizkusu) in najbolj elegantno vožnjo je prehitela vodilnega Gorazda Ademoviča in zasedla prvo mesto v najbolj slavni tekmi v bočnem parkiranju. Za nagrado prejme Generalijevo zavarovanje avtomobilske odgovornosti (AO) za eno leto.

Kljub temu, da je tekme v bočnem parkiranju konec, pa vse do 24. julija še vedno poteka nagradna igra, v kateri lahko tudi vi osvojite zavarovanje avtomobilske odgovornosti (AO). Vse informacije najdete TUKAJ.

GOVORI-SE_bocno_Anamarija

Priporočamo