Manja Plešnar izzvala Nino Pušlar

26. 6. 2013

Prva tekmovalka, ki bo pokazala svoje spretnosti v bočnem parkiranju, je novinarka Manja Plešnar.

Manja, ki jo številni poznate tudi po vlogi modne mrhe, ki v naši rubriki Modna zvezda in modni pogreb brez dlake na jeziku pokomentira oblačila znanih Slovenk in Slovencev, zase pravi, da je odlična voznica in na lestvici od 1 do 5 svoje šoferske spretnosti ocenjuje kar s 6!

Izpit za avto ima 14 let, opravila pa ga je v prvem poizkusu. Vozi avto Volkswagen Beetle, odkar ima izpit pa je imela eno prometno nesrečo.

"Vozila sem se po ljubljanski obvoznici in ko sem prišla izza vogala in se hotela vključiti, sem pogledala čez ramo in je bilo že prepozno. Po tleh je bilo spolzko, pred mano pa kolona in ko sem jo zagledala, je bilo že prepozno," je neprijetno izkušnjo opisala Manja in dodala, da je bil sicer voznik v katerega se je zaletela v redu, da pa jih je bolj slišala od njegove žene.

Kot lahko vidite v videoposnetku je Manjin čas parkiranja 1 minuta in 4 sekunde. Že v petek, 28. junija, pa ga bo 'napadla' Nina Pušlar.

Glasujte za svojega kandidata!

TUKAJ oddajte glas za svojega favorita in z nekaj sreče osvojite Generalijevo zavarovanje avtomobilske odgovornosti (AO) za eno leto - nagrado, ki čaka tudi zmagovalca v bočnem parkiranju.

GOVORI-SE_bocno_Manja Plesnar