Gorazd Ademovič na avtocesti zaspal za volanom

10. 7. 2013

Štajerski glasbenik Gorazd Ademovič, drugi moški tekmovalec v naši slavni tekmi v bočnem parkiranju, je kljub dobrim šoferskim sposobnostim (ki jih je mimogrede dokazal tudi v naši rumeni katrci), spregovoril o hudi prometni nesreči.

Zgodilo se je na naši avtocesti. Nekega dne, ko se je proti jutru vračal domov, je zaspal za volanom. "Ponočevanje in utrujenost sta zahtevali svoje. Končal sem na strehi, avto je bil totalka, meni pa na veliko srečo nič," se spominja Gorazd.

To pa ni bila edina prometna nesreča. Druga, sicer veliko bolj mila, se je zgodila na parkirišču pred hišo, kjer je 'malo ruknil' mamin avto. Mama sicer ni bila tako huda, mu je pa prepovedala parkiranje v bližini njenega avtomobila.

No, našo rumeno katrco je Gorazd, ki ima izpit za avto 12 let (mimogrede tudi on ga je opravil v prvem poizkusu) odlično obvladal, saj jo je parkiral v 29 sekundah in tako prevzel prvo mesto na naši lestvici.

Nov rezultat na lestvici je tako sledeč:

1. Gorazd Ademovič (29 s)
2. Nejc Simšič (37 s)
3. Nina Pušlar (47 s)
4. Manja Plešnar (1 min in 4 s)
5. Ajda Sitar (1 min in 14 s)
6. Miša Margan (1 min in 26 s)

Tekma se nadaljuje v ponedeljek, 15. julija, ko bo volan rumene katrce vihtela La Toya.

Glasujte za svojega kandidata in osvojite Generalijevo zavarovanje avtomobilske odgovornosti

TUKAJ oddajte glas za svojega favorita in z nekaj sreče osvojite Generalijevo zavarovanje avtomobilske odgovornosti (AO) za eno leto - nagrado, ki čaka tudi zmagovalca v bočnem parkiranju.

GOVORI-SE_bocno_Gorazd_ademovic

Priporočamo