Ajda Sitar je zaletela sponzorski avto

5. 7. 2013

Tekma v bočnem parkiranju se nadaljuje, 'v imenu misic' je svoje šoferske spretnosti pokazala nekdanja miss športa Ajda Sitar.

Ajda je študentka prava, ki se v prostem času ukvarja z manekenstvom. Izpit za avto ima štiri leta, opravila pa ga je v prvem poizkusu. Trenutno nima svojega avtomobila, se ji je pa nesreča pripetila s sponzorskim avtomobilom.

"Ko sem zjutraj vstala, sem že zamujala k frizerju. In ko sem vsa zmedena hitela, da bi čim prej prišla v salon, sem zaradi nepazljivosti nekoga malce butnila ob bok avtomobila. Ker je bil minimalen dotik, nihče ni bil poškodovan, sem pa potem morala prestaviti frizerja," je povedala Ajda.

Rečemo lahko, da se gospodični Sitar pozna, da je trenutno brez avtomobila in je zatorej malce iz forme. Temu primeren je tako tudi čas parkiranja (1 minuta in 14 sekund), s katerim ni prehitela nobenega tekmovalca.

Trenutni rezultat na lestvici je:

1. Nejc Simšič (37 s)
2. Nina Pušlar (47 s)
3. Manja Plešnar (1 min in 4 s)
4. Ajda Sitar (1 min in 14 s)

Tekma se nadaljuje v ponedeljek, 8. julija, ko bo v rumeno katrco sedla Miša Margan.

Glasujte za svojega kandidata!

TUKAJ oddajte glas za svojega favorita in z nekaj sreče osvojite Generalijevo zavarovanje avtomobilske odgovornosti (AO) za eno leto - nagrado, ki čaka tudi zmagovalca v bočnem parkiranju.

GOVORI-SE_bocno_Ajda_Sitar

Priporočamo