Mišo Margan je rumena zver pošteno namučila

8. 7. 2013

Čeprav Miša Margan na lestvici od ena do pet svoje šoferske sposobnosti ocenjuje skoraj s pet, najbrž v to ni vključila znanja o bočnem parkiranju. No, ali pa je bila za slab rezultat kriva naša rumena katrca.

Miša, ki se jo številni še vedno spominjate po vlogi sanjske ženske iz istoimenskega resničnostnega šova, danes večinoma opravlja delo novinarke.

Prisega na znamko Volkswagen, izpit za avto ima 15 let in tudi ona ga je, tako kot večina naših tekmovalcev, opravila v prvem poizkusu.

Udeležena je bila v eni prometni nesreči: "Bilo je kar hudo, ponoči sem se vračala domov in mi je nekdo, ki je pripeljal iz stranske ceste, vzel prednost. Čisto me je izrinil iz ceste, pristala sem v jarku in nato na urgenci," se nerada spominja Miša, ki ta trenutek uživa v zadnjih pripravah na materinstvo, saj bo kmalu postala mamica.

Trebuščku navkljub je z veseljem zavihtela volan naše rumene katrce in jo v drugem poskusu uspešno parkirala v  1 minuti in 26 sekundah.

Nov rezultat na lestvici je tako sledeč:

1. Nejc Simšič (37 s)
2. Nina Pušlar (47 s)
3. Manja Plešnar (1 min in 4 s)
4. Ajda Sitar (1 min in 14 s)
5. Miša Margan (1 min in 26 s)

Tekma se nadaljuje v sredo, 10. julija, ko bo na vrsti Gorazd Ademovič.

Glasujte za svojega kandidata!

TUKAJ oddajte glas za svojega favorita in z nekaj sreče osvojite Generalijevo zavarovanje avtomobilske odgovornosti (AO) za eno leto - nagrado, ki čaka tudi zmagovalca v bočnem parkiranju.

GOVORI-SE_bocno_Misa

Priporočamo