Nejc Simšič: Vanj je treščil vinjen voznik

3. 7. 2013

Prvi moški tekmovalec, ki vstopa v najbolj slavno tekmo v bočnem parkiranju, je novinar Nejc Simšič.

Nejc je na lestvici od 1 do 5 svoje šoferske spretnosti ocenil s 5 in mi (glede na videno) potrjujemo, da je dober voznik. Z manjšimi lepotnimi napakami je rumerno katrco parkiral v 37 sekundah in se tako povzpel na prvo mesto pred Nino Pušlar in Manjo Plešnar, ki zdaj zasedata drugo in tretje mesto.

Še nekaj statističnih podatkov. Nejc ima izpit za avto 10 let, opravil ga je v prvem poizkusu, v 'prostem času' pa vozi Hyundai Getza. Do zdaj je imel eno prometno nesrečo.

"Zgodilo se je pol leta po opravljenem izpitu za avto, ko smo šli na Koprsko noč. Po koncu dogajanja sem speljal iz parkirišča in vame je treščil vinjen voznik," je povedal Nejc, ki jo je sicer odnesel relativno dobro. "Dobra stran tega dogodka je bila, da sem dobil dobro odškodnino in sem si s tem denarjem lahko kupil prvi avtoradio," se zasmeji.

Trenutni rezultat na lestvici je:

1. Nejc Simšič (37 s)
2. Nina Pušlar (47 s)
3. Manja Plešnar (1 min in 4 s)

Tekma se nadaljuje v petek, 5. julija, ko se bo v boj za 'bočnega prvaka' podala nekdanja Miss športa Ajda Sitar.

Glasujte za svojega kandidata!

TUKAJ oddajte glas za svojega favorita in z nekaj sreče osvojite Generalijevo zavarovanje avtomobilske odgovornosti (AO) za eno leto - nagrado, ki čaka tudi zmagovalca v bočnem parkiranju.

GOVORI-SE_bocno_Nejc_Simsic