La Toya in težave s 'šaltheblom'

15. 7. 2013

Tako kot drugi tekmovalci je imela tudi La Toya pri bočnem parkiranju kar nekaj težav s 'šaltheblom'. Toda ko se je naša porno zvezda prestavne ročice oprijela z obema rokama, je dokazala, da ji bočno parkiranje ne predstavlja težav.

Še več, La Toya se je s časom 1 minuta in 2 sekundi uvrstila na 4. mesto in tako prehitela Manjo, Ajdo in Mišo. Za rezultat ji čestitamo toliko bolj, saj je pornesa, ki ima izpit za avto 6 let (opravila ga je v drugem poizkusu), trenutno brez avtomobila.

Do zdaj večjih nesreč ni imela. "Enkrat me je samo obrnilo na avtocesti. Močno je deževalo, vmes je padala toča in kar naenkrat me je zavrtelo. Na srečo ni bilo nikogar za mano in se je vse dobro končalo," pove La Toya, ki priznava, da je že dva svoja 'bivša' avtomobila kar dobro opraskala.

Vseeno trdi, da je dobra voznica, na lestvici od 1 do 5 svoje šoferske sposobnosti ocenjuje s kar 4 in pol.

Tik pred koncem je rezultat na lestvici sledeč:

1. Gorazd Ademovič (29 s)
2. Nejc Simšič (37 s)
3. Nina Pušlar (47 s)
4. La Toya (1 min in 2 s)
5. Manja Plešnar (1 min in 4 s)
6. Ajda Sitar (1 min in 14 s)
7. Miša Margan (1 min in 26 s)

Nadaljujemo v sredo, 17. julija, ko bo svoje spretnosti v bočnem parkiranju pokazala še zadnja tekmovalka Ana Marija Mitič. Kaj mislite, ji bo uspelo izboljšati Gorazdov čas?

Glasujte za svojega kandidata in osvojite Generalijevo zavarovanje avtomobilske odgovornosti

TUKAJ oddajte glas za svojega favorita in z nekaj sreče osvojite Generalijevo zavarovanje avtomobilske odgovornosti (AO) za eno leto - nagrado, ki čaka tudi zmagovalca v bočnem parkiranju.

GOVORI-SE_bocno_La Toya

Priporočamo