20 let, 20 dni povrnjenih nakupov

27. 3. 2013 | Promocijsko sporočilo

Začelo se je praznovanje, ki bo trajalo vse leto!

Z mesecem marcem se je v dm-u začelo praznovanje 20-letnice obstoja dm-a na Slovenskem, ki bo pod sloganom Zame že 20 let, trajalo vse leto. Ob tej priložnosti bodo v zahvalo kupcem za zvestobo pripravili številna presenečenja. V marcu so že začeli s prvim.

Vse to pa je šele začetek

Dm Slovenija je v sklopu praznovanja 20-letnice v marcu začel s prvo aktivnostjo – s povrnjenimi nakupi. Svoje prodajalne so razdelili na pet različnih območij. Vsak delovni dan v marcu izžrebajo eno prodajalno dm iz enega obarvnega območja in vsem, ki se vrnejo v prodajalno z datumsko ustreznim računom, povrnejo nakup v obliki popusta na izdelke po lastni izbiri. Izžrebali so že 8. prodajaln dm, pa niso prišli niti do polovice, sledi še 12 žrebanj.

In vse, kar potrebujete za povrnjen nakup, je datumsko ustrezen račun izžrebane prodajalne dm.

»Namen letošnjega  praznovanja je predvsem zahvala vsem vam, ki že 20. let skupaj z nami ustvarjate uspešne zgodbe o lepoti, zdravju in dobremu počutju,« je pojasnila Urša Trpin, vodja marketinga dm Slovenija.

»Z aktivnostjo v mesecu marcu smo želeli nagraditi naše zveste kupce, saj imajo vsak dan možnost priti do popolnoma brezplačnega nakupa. Z marčevsko aktivnostjo pa še zdaleč ni konec našega praznovanja, priprave za april so že v polnem teku, do konca leta pa se obeta še marsikaj zanimivega.«

Kaj vse se bo še dogajalo, nam vodja marketinga Urša Trpin ni želela izdati. Dodala je le, da se splača spremljati dm še naprej.

Žrebanje vsak delovni dan v tednu na Radiu 1 izvaja gostobesedna Ivjana Banić s pomočjo Denisa Avdića.

Ste med srečnimi dobitniki povrnjenih nakupov?

Spremljajte Radio 1 ter spletno stran www.dm-drogeriemarkt.si ali dm facebook profil in lahko ste že jutri eden izmed srečnežev z brezplačnim nakupom.

Presenečenj vsekakor še ni konec. Vas zanima kaj sledi?

Več na dm drogeriemarkt Slovenija

Priporočamo