4 lastnosti, ki vas bodo navdušile pri novem HTC Desire 12

4 lastnosti, ki vas bodo navdušile pri novem HTC Desire 12 (foto: Promocijski material) Promocijski material
22. 3. 2018 | Promocijsko sporočilo

Vaš najljubši YouTuber bo videti bolje na širokem zaslonu, vaš telefon mora biti kot modna ikona, vaše fotografije pa na Instagramu najlepše. Digitalna generacija pričakuje od pametnega telefona zares veliko, zato je HTC danes predstavil dva nova cenovno ugodna telefona – HTC Desire 12 in HTC Desire 12+.

Nudita podobno, a z različnima velikostma zaslona – 5,5'' v HTC Desire 12 in 6'' v HTC Desire 12+. Kljub zaslonu z razmerjem 18:9 od roba do roba sta oba presenetljivo tanka in udobna. To so ključne lastnosti obeh telefonov:

HTC1. Velik zaslon, ki ga je moč preprosto upravljati. Več YouTuba, boljša izkušnja igranja, več podrobnosti pri ogledu filmov. Večji in boljši zaslon vam omogoča uživati v vam ljubih stvareh.

2. Za posebne trenutke. Ustvarite fotografije živih barv, podnevi ali ponoči, s 13 MP glavnim fotoaparatom, ki vključuje tudi funkcijo »Phase Detection Autofocus« za posebno ostrino tudi v gibanju. HTC Desire 12+ nudi celo dvojni fotoaparat, kar vam omogoča dodajanje umetniških učinkov ob ponovnem ostrenju fotografij, potem ko je bil posnetek že ustvarjen.

3. Vedno pazi na vas. HTC Sense Companion vam s t. i. pametnimi alarmi olajša življenje. Le-ti se odzovejo na vaš koledar, medtem ko vas funkcija varčevanja z baterijo opomni na polnjenje baterije pred odhodom od doma, ostale funkcije za izboljšanje zmogljivosti pa vas opomnijo na izbris nepotrebnih datotek oziroma povečanje prostora.

4. Večna lepota in popoln stil. Navdahnjena s steklom serije U11, imata tudi HTC Desire 12 in HTC Desire 12+ zadnjo stran izdelano iz trpežnega stekla, ki je lepše kot kadarkoli prej. Okvir z lepo zaobljenimi robovi daje luksuzen občutek, dinamične barve pa edinstven stil.

HTC Desire 12 in HTC Desire 12+ bosta v Sloveniji na voljo s 3 GB RAM in 32 GB pomnilnika.

Priporočamo