5. Sensa vikend: Košček, ki ga iščem

17. 1. 2012 | Vir: Govori.se
Deli
Pridružite se nam na 5. Sensa vikendu v Bohinju!

Kaj vam manjka, da bi postali celi, (po)polni, izpolnjeni? Denar? Ugled? Pravi partner? Vaša zunanjost? Drugačna družba?

Nikamor naprej od sebe vam ni treba iti. Vzrok za nezadovoljstvo tiči prav tukaj, v vas samih.

Zato si vzemite čas in raziščite svoj manjkajoči delček!

Pridružite se nam na 5. Sensa vikendu v Bohinju in se za trenutek umaknite iz stresnega vsakdanjika!

27. - 29. januar 2012, Bohinj Park Hotel.

Naša jutra se bodo začela s popolno predajo glasbi, nato pa bomo skupaj, skozi teorijo in prakso, raziskovali sebe in poskušali poiskati tisti delček sebe, ki nam preprečuje, da bi bili mirni, popolni, celoviti, spoznavali kaj je resnična ljubezen in zakaj boli.

Predavanje bo spremljal tudi izkustveni del z vajami za sproščenost, radost in zadovoljstvo v sobivanju s partnerjem ter vaje iz komunikacije zapeljevanja.

Program 5. Sensa vikenda

Program bosta vodila

Bodin, vrhunski poznavalec in raziskovalec delovanja človeškega uma, ki pri svojem terapevtskem delu uporablja izjemno učinkovite tehnike za čiščenje uma in odpiranje notranjega bitja in

Kristina De Ventus, plesna pedagoginja in trenerka plesa brez forme.

Cena celotnega paketa je 290 €.

Cena paketa vključuje 2 nočitvi v eko hotelu Bohinj Park ***** s polnim penzionom, uporabo bazena, obisk savne 1 x dnevno, vadbo v fitnesu in delavnice. Doplačilo za enoposteljno sobo: 40 €.

Prijave na tel: 08 200 41 40.

Organizator si pridružuje pravico do spremembe programa.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem