Aleksandra Čermelj: Preizkusila se je v strelih na gol

Aleksandra Čermelj: Preizkusila se je v strelih na gol (foto: Urška Drofenik) Urška Drofenik
31. 8. 2013 | Promocijsko sporočilo

Na novogoriškem turnirju se je v začetku poletja v streljanju na gol pomerila tudi simpatična pevka Aleksandra Čermelj in dokazala, da je nogomet tudi za punce.

Izzvali so jo obiskovalci

»Najprej sem se zaradi treme počutila kot 10-letni otrok; raje bi odpela 2-urni koncert kot streljala na gol, a sem se na koncu sprostila in uživala. Mogoče začnem celo igrati nogomet,« se je pošalila Aleksandra, ki jo običajno najdemo med navijači, streljanje na gol pa je bilo zadnjo nekaj čisto novega.

»Sama sicer tečem, mislim pa, da je šport zelo pomemben za naše zdravje in razvoj, tako psihološko kot fizično, in brez tega pač ne gre,« nam je zaupala.

Aleksandra, ki je sicer tudi velika podpornica humanitarnih akcij, je z veseljem podprla otroke iz družin z manj priložnostmi. V Kranjski Gori se je namreč to poletje v nogometu preizkusilo kar 384 otrok iz družin z manj priložnostmi, katerim so trenerji NZS polepšali njihove počitnice. 

»Ljudje bi se morali več družiti prek športa in kulture, z večjim poudarkom na dobrodelnosti. Zato močno podpiram družbenoodgovorno akcijo SiOL POKAL-a in čim bolj aktivno življenje otrok na splošno, tako da je taka akcija zame neprecenljiva,« je še povedala Aleksandra, ki se bo s številnimi drugi zvezdniki udeležila tudi velikega finala SiOL POKAL-a, ki bo 28. in 29. septembra na Kongresnem trgu v Ljubljani.

Obeta se prava zabava za vso družino.

Foto: Urška Drofenik

Priporočamo