Ambient Ljubljana - sejem pohištva 2012

5. 11. 2012 | Promocijsko sporočilo

Vabljeni na 23. mednarodni sejem pohištvaAmbient Ljubljana, ki se bo od 6. do 11. novembra odvijal na Gospodarskega razstavišču.

Sejem, največji te vrste od Milana do Dunaja, je vsekakor vreden obiska.

Na letošnjem Ambientu Ljubljana se bo na 22.500 kvadratnih metrih razstavnih površin predstavljalo 246 podjetij iz 24 držav.

6. novembra ob 12.00 uri ga bo uradno odprl dr. Danilo Türk.

Sprehodite se po razstavnih programih in primerjajte

Sejem je razstava pohištva in notranje opreme, največja v tem delu Evrope, kjer si je pregledno, po posamičnih razstavnih programih, mogoče ogledati – poleg tuje ponudbe – praktično vse, kar se pri nas proizvaja.

To je pravi prostor za pridobivanje informacij iz prve roke, za primerjavo, navezovanje poslovnih stikov ipd. Je zagotovo odraz aktualnih razmer, stanja v pohištveni industriji pri nas.

Na sejmu bodo podeljena tudi priznanja in nagrade, spremljala ga bodo predavanja priznanih strokovnjakov s področja oblikovanja, vse obiskovalce pa čakajo privlačne nagrade.

Vabljeni, da prelistate sejemski katalog, kjer najdete podrobnejše informacije o priznanjih in nagradah, ter o razstavah in predavanjih, ki potekajo hkrati.

Sejem je odprt:

  • Od torka do sobote: od 10.00 do 20.00 ure.
  • Nedelja: od 10.00 do 18.00 ure.

V okviru sejma poteka organizirano varstvo za otroke, na programu so lutkovne predstave Lutkovnega gledališča Ljubljana.

Častni pokrovitelj letošnjega sejma je Veleposlaništvo Finske v Ljubljani.

Več informacij na www.pohistveni-sejem.si.

 

 

 

 

Priporočamo