Ana Klašnja za prvomajske počitnice na morje

Ana Klašnja za prvomajske počitnice na morje (foto: Promo) Promo
10. 4. 2017 | Promocijsko sporočilo

Na Obali se pomlad hitro prelevi v poletje. Večeri in noči postajajo toplejši, dnevi pod toplim morskim soncem vedno daljši. In prvomajske počitnice so kot nalašč za prvi skok v morje. Ne, to ni šala. V Hotelih LifeClass Portorož vas poleg toplega ozračja, zdrave mediteranske hrane, negativnih ionov v zraku in domačega vzdušja čaka še toplo morje. Za družinske počitnice v Mind Hotelu Slovenija se je s svojo mlado družinico odločila tudi Ana Klašnja.

Morje ima 30°C

Z veliko radovednostjo mlada mamica že načrtuje prvi skok v morje. In nov bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo Sea SPA je popolno doživetje za prvi stik z morsko vodo. Vsi smo že željni plavanja v morju, otroci čofotanja na obali, in da bomo lažje dočakali poletje, skočite v morje pozitivnih učinkov. Zaplavajte v morski vodi ogreti na prijetnih 30 stopinjah Celzija.

Ne samo, da je prijetna, ima tudi zdravilne učinkovine. Blaži različne nevšečnosti kot so ekcemi, artritis, astma in bolečine v hrbtu. Tudi Hipokrat, grški antični zdravnik, je poznal pozitivne učinke morske vode, kot so celjenje ran, zmanjševanje bolečine in preprečevanje infekcij.

Ana Klašnja bo v Hotelih LifeClass Portorož lahko zaplavala v toplem morju še pred 1. majem

Sol bo očistila vašo kožo

Predvsem spomladi, tik pred poletjem, želimo kožo očistiti in pripraviti na višje temperature, zato jo negujte. Skupaj s tretmaji v Termah Portorož, kjer pripravljajo posebno ponudbo za nego kože, telesa, obraza in vašega duha. V enem od sedmih različnih wellness centrov boste zagotovo našli primeren tretma zase.

Sea SPA vabi na družinske počitnice

Pripravite se na poletje

Slana morska voda pa ne učinkuje samo na kožo, sol deluje mnogo globlje, preko vegetativnega živčnega sistema vpliva na regulacijo vnetnih procesov in jih tako zavira. Pomaga tudi pri prekrvavitvi celotnega telesa, da se bo vaše telo lažje prilagajalo na višje temperature v ozračju, ki prihajajo s prvomajskimi počitnicami.

Ste vedeli, da stik telesa s slano in toplo morsko vodo spominja na predporodno okolje v maternici? Ta stik povzroči spremembo razpoloženja in spodbuja telo, da aktivira svoje samozdravilne sposobnosti. Te pa v telesu sproži tudi savna, ki si jo lahko privoščite med kopanjem v bazenih.

V Sea SPA se lahko pripravimo na poletje

Sprostite se v savni

Center SeaSPA nudi aromatično turško in finsko savno. V posebnem spa kotičku lahko pred vstopom v savne telo namažete s hranilnim aromatičnim pilingom ali pa si privoščite nego s posebno masko. In za piko na i boste v počivališču lahko z gongom in z zvočno terapijo zaplavali v meditativno stanje.