Brezskrbno na pot ali potep – z mobilnikom in/ali hibridnim prenosnikom

Brezskrbno na pot ali potep – z mobilnikom in/ali hibridnim prenosnikom (foto: Promo) Promo
21. 3. 2017 | Promocijsko sporočilo

Veste, kaj je največji strah lastnikov mobilnih telefonov? Ne, to ni kraja ali poškodba, uporabniki najbolj trepetajo pred izpraznjenostjo baterije in posledično (začasno) neuporabnostjo digitalnega pomočnika.

V časih, ko je pametni telefon več kot le sredstvo za komunikacijo, saj je računalnik v malem, kompas in zemljevid hkrati pa tudi digitalna denarnica, je zelo pomembno, da predvsem – deluje. Energijo za delovanje mu zagotavlja vgrajena baterija, katero pa vedno bolj zmogljivi procesorji in veliki zasloni razkošnih ločljivosti ter požrešne aplikacije in raba mobilnega interneta vztrajno (in hitro) praznijo.

Asus ZenFone 3 Max

Max se pohvali s kovinskim ohišjem in predvsem zmogljivo baterijo. Kot tak je idealen za vse, ki veliko časa preživijo stran od električnih vtičnic, bodisi na različnih interesnih dejavnostih ali daljših izletih v naravi.

V pripravljenosti lahko čaka mesec dni

ZenFone 3 Max brez težav sledi uporabniku med še tako napornim delavnikom, na voljo mu je tudi v prostem času. Ne glede na to, ali uporabnik vneto dela ali pa se igra – energije v bateriji telefona Zenfone 3 Max je vsak dan dovolj za vse aktivnosti, povprečnemu uporabniku pa bo avtonomija delovanja zadostovala tudi za dva ali tri, varčnežem celo več dni. V pripravljenosti namreč telefon zdrži do kar 30 dni, omogoča do 20 ur pogovorov in do 87 ur predvajanja glasbe.

Asus ZenFone 3 Max

Ni podhranjen, hrani lahko celo druge

Varčni telefoni so pogosto strojno »podhranjeni«, torej manj zmogljivi in posledično tudi manj požrešni. A Zenfone 3 Max je našel idealen kompromis. Štirijedrni procesor in 2 ali 3 GB delovnega pomnilnika (ter 16 ozr. 32 GB pomnilnika za hrambo podatkov) sta kos nalogam, ki jih telefonu zadajo tudi nekoliko zahtevnejši uporabniki. Zunanje mere določa 5,2-palčni zaobljen 2,5D IPS-zaslon, občutljiv na dotik, ki je vgrajen v kovinsko ohišje. Vsega 2,25 mm debel rob zaslona poskrbi za ugodno, kar 75 % razmerje med velikostjo zaslona in ohišja. Nežno zaobljen hrbtni pokrov pa je dodatna zaslužen, da telefon naravno paše v roko. Na hrbtni strani telefona je vgrajen še bralnik prstnih odtisov, ki ZenFone 3 Max odklene v delčku sekunde.

Asus ZenFone 3 Max

A prava zvezda je seveda baterija. Kot rečeno, 4130 mAh zaloga energije v bateriji je tako razkošna, da lahko s telefonom preko priloženega kabla napolnite tudi druge, pretežno mobilne naprave. V varčnem načinu Super saving, ki zna izkoristiti vsako energijsko celico do konca, Zenfone 3 Max pokaže še dodatno odliko – v primeru, da ta super varčni način vklopite šele takrat, ko ima telefon le 10 odstotkov zmogljivosti baterije, bo v pripravljenosti še vedno ostal kar 36 ur.

Kameri PixelMaster za kakovostno zajemanje spominov

Za zajemanje digitalnih spominov poleg prednje kamere z ločljivostjo senzorja 5 Mpik poskrbi še hrbtna kamera PixelMaster, katere senzor zajame 13 milijonov slikovnih pik. Tehnologija PixelMaster fotografiranje v pametnih telefonih dviga na nov nivo, saj še izboljša standardna zajemanja posnetkov. V načinu HDR lahko uporabnik zajame sliko, ki ima do 4-krat večji dinamični razpon od klasične, v načinu Super Resolution pa kamera zajame več posnetkov in izdela fotografijo izjemne ločljivosti – kar 52 milijonov pik, na kateri so vidne vse možne podrobnosti. V načinu Low Light pa ZenFone 3 Max v primerjavi z neposrednimi konkurenti v pogojih slabe svetlobe zajame do 4-krat svetlejšo in bolj čisto sliko.

Asus ZenFone 3 Max

S telefonom ZenFone 3 Max se tako lahko brez skrbi odpravite na daljši izlet, medtem ko bodo pametni telefoni vaših prijateljev že »besneli« od energijske lakote in naposled utihnili, boste vi lahko še vedno fotografirali in snemali videe, predvajali glasbo ... In jim prijateljsko odstopili kakšen odstotek zmogljivosti baterije telefona ZenFone 3 Max.

Dostopen – stane le tretjino premijskega mobilnega telefona

Najboljšo novico smo prihranili za konec – ZenFone 3 Max kljub nadpovprečni kondiciji ne nosi nalepke z nadpovprečno ceno. V prosti prodaji pri domačih trgovcih z mobilnimi telefoni in v spletnih trgovinah boste zanj odšteli le malenkost več kot 200 evrov.

Več o Maxu in drugih pametnih telefonih ASUS ZenFone preverite na tej povezavi http://asusplus.si/zenfone-3-max.

Potrebujete večji zaslon, tablico in prenosnik hkrati? 

Potem ima ASUS za vas hibridni računalnik 2-v-1 ZenbookFlip UX360, ki prepriča tako ob poslovni kot domači rabi. ASUS ZenbookFlip UX360 je lahko vitek ultra prenosni računalnik ali elegantna tablica. Debel je namreč vsega 13,9 mm in tehta 1,3 kg, ob tem pa lahko odličen 13,3-palčni IPS-zaslon prikazuje sliko v ločljivosti 3200 x 1800 pik. Za piko na i poskrbita povsem neslišno delovanje ter izjemna avtonomija baterije, ki zagotavlja kar do 12 ur neprekinjenega dela ali zabave.

ZenbookFlip UX360

ASUS ZenbookFlip UX360 preprosto prepriča. Ohišje je izdelano iz trpežnega in do sijaja brušenega aluminija, inovativni tečaji zaslona pa omogočajo njegov takojšnji 360-stopinjski zasuk in preobrazbo prenosnika v tablico, ob preklopu v tablični način pa se tipkovnica in sledilna ploščica samodejno izključita. Inženirji so ponosni tudi na vzdržljivost svoje rešitve – tečaji so testirani za vsaj 20.000 ponovitev gibov zapiranja in odpiranja.

Energije mu zlepa ne zmanjka

ZenBookFlip je zasnovan za mobilni življenjski slog. Zahvaljujoč energetsko učinkovitemu procesorju Intel Core M in litij-polimerski bateriji velike zmogljivosti UX360 zdrži brez vmesnega polnjenja do 12 ur. Poglavje zase je odličen na dotik občutljiv zaslon, ki sliko prikazuje v ločljivosti 1920 x 1080 ali 3200 x 1800 pik. V obeh primerih gre za zaslon z matriko IPS, ki poskrbi, da so prikazane barve žive in zelo natančne, slika pa dobro vidna iz vseh zornih kotov. Visoka svetilnost zaslona (350 cd/m2) pa zagotavlja udobno rabo naprave tudi na prostem.

ZenbookFlip UX360

Elegantni hibrid se zelo rad druži, tudi s tipi iz USB-C

ASUS-ov elegantni hibrid dodatno prepriča tudi na področju povezljivosti. Vgrajen ima revolucionarni USB-priključek tipa C, ki omogoča preprosto povezovanje drugih naprav in izjemno hiter prenos podatkov. Vgrajen ima še dva priključka USB 3.0 (tipA), vmesnikmicro HDMI in bralnik kartic SD. Za brezžično povezljivost skrbi vgrajen čip s podporo najnovejšemu standarduWi-Fi 802.11ac, ki dosega brezžične hitrosti do 867 Mbps, prenovljen antenski del pa skrbi za močnejši inzanesljivejši signal.

ZenbookFlip UX360

Tudi vrhunski zvok je že od nekdaj zaščitni znak družine prenosnikovZenBook. Ekipa ASUS GoldenEarje patentirano tehnologijo SonicMaster še nadgradila, zato ZenbookFlip UX360 ob visokotoncuICEpower® proizvaja najboljši zvok, ki ste ga slišali na prenosniku.

ASUS ZenbookFlip UX360 je po priporočeni ceni od 849,99 evra dalje (z vključenim DDV) naprodaj pri vseh večjih spletnih in lokalnih trgovcih s potrošniško elektroniko.

Dodatne informacije o izdelku so na voljo na spletni strani http://www.asusplus.si/zenbook-flip-ux360.

Priporočamo