Cineplexx razveselil obiskovalko!

Predstavnik blagovne znamke Peugeot Adam Kavšek predaja ključe vozila Peugeot 208 Active srečni nagrajenki Kaji Lozar (foto: Foto: Jernej Kogelnik) Foto: Jernej Kogelnik
6. 8. 2013 | Promocijsko sporočilo

Cineplexx, najsodobnejši kinematograf v Sloveniji, ki je v sredini meseca maja odprl vrata v prenovljene kino dvorane v nakupovalno-zabaviščnih centrih Planetov Tuš, je v nagradni igri podaril avtomobil Peugeot 208 Active.

Nagradna igra je potekala od 10. maja do 15. junija 2013, v njej pa so sodelovali vsi obiskovalci, ki so v tem času v Cineplexxu kupili vstopnico za katerikoli film in izpolnili kupon za nagradno igro, ali pa so se fotografirali ob katerem izmed vozil ali maket Peugeot na vseh Cineplexxovih lokacijah in fotografijo naložili v aplikacijo na Facebook strani Cineplexx Slovenija.

Cineplexx je k sodelovanju privabil ogromno ljudi, ki so si filme ogledali v najnovejši digitalni tehnologiji ter prenovljenih in klimatiziranih kinodvoranah, ki so v teh vročih dneh še toliko bolj prijetne.

Podelitev nagrade, vozila Peugeot 208 Active, se je zgodila 28. julija 2013. Srečna nagrajenka je postala Kaja Lozar. Ključe njenega novega jeklenega konjička sta ji predala predstavnik blagovne znamke Peugeot, Adam Kavšek, in predstavnica Cineplexxa, Vesna Lipovčić.

Priporočamo