Čudežna minuta - do globinsko čiste kože v samo 1 minuti

Čudežna minuta - do globinsko čiste kože v samo 1 minuti (foto: Promocijski material) Promocijski material
16. 3. 2018

Urbane junakinje, pozor! Inovativna NIVEA Urban Detox maska za hitro življenje v mestu je dobila dve novi različici.

Tri izjemne Urban Detox maske razvijejo svoje delovanje v eni sami minuti in z učinkom razstrupljanja okrepijo koži lastno zaščitno funkcijo – za popoln in sijoč videz kože.

Življenje v mestu je za mlade ženske vse bolj privlačno

Na voljo so vznemirljiva delovna mesta in pisana ponudba prostočasnih dejavnostih. Tu lahko kupijo krasne stvari in se zvečer zabavajo v priljubljenih klubih. Toda urbani življenjski slog postavlja kožo pred posebne izzive: koža se mora soočiti s številnimi vplivi iz okolja, kot so izpušni plini, droben prah in umazanija. To lahko oslabi naravne obrambne mehanizme kože. Posledica so prezgodnje staranje in izsušenost kože, nečistoče ter bled, utrujen videz.

Za moderna mestna dekleta sta zato pri negi kože najpomembnejši zaščita pred vplivi iz okolja in veliko vlage. NIVEA predstavlja hitro in zelo učinkovito rešitev.

Intenziven učinek v samo 1 minuti – maska lahko končno postane del redne lepotne nege!

Za doživetje posebno intenzivne nege, ki obenem okrepi koži lastno zaščitno funkcijo, so strokovnjaki pri znamki NIVEA razvili NIVEA Urban Detox 1-minutne maske. Dolgo čakanje, da maska začne učinkovati, je stvar preteklosti: inovativna enominutna formula omogoča, da bo uporaba maske odslej del redne lepotne nege.

urbane maske

NOVO: NIVEA Urban Detox Pore Refine 1-minutna maska

Ta maska v samo eni minuti globinsko odstrani okoljsko umazanijo in odvečni sebum ter očisti pore. Koža je že po prvi uporabi videti bolj sveža in sijoča.

»Maska ima gelu podobno teksturo, ki se po nanosu na kožo ne posuši in ne strdi,« razlaga Luis Arturo Carbajal z oddelka za raziskave in razvoj pri znamki NIVEA. »Z vlažilnimi sestavinami, ki jih vsebuje, pri nanosu na vlažno kožo razvije prijeten občutek toplote, globinsko očisti kožo in očisti pore.« Poleg tega formula vsebuje tudi kompleks za razstrupljanje z izvlečkom magnolije. »Poleg odstranjevanja okoljskih stresnih dejavnikov formula z magnolijo tudi globinsko očisti kožo,« dodaja strokovnjak pri znamki NIVEA.

Okvirna maloprodajna cena za NIVEA Urban Detox Refine 1-minutno masko: 75 ml: 6,29 evra

NOVO: NIVEA Urban Detox Moisturise 1-minutna maska

Ta maska pogasi žejo izsušene kože v samo eni minuti. Njena hladilna formula odstrani okoljske stresne dejavnike, razstrupi kožo in z nje odstrani okoljsko umazanijo, olje in nečistoče. Obenem osvežilna tekstura s hialuronsko kislino in zelenim čajem zagotavlja intenzivno vlago in koži podari sijoč, enakomeren ten ter dolgotrajen občutek negovanosti.

Nasveti Luisa Artura Carbajala: »To masko nanesite na rahlo vlažno kožo, saj bo tako učinek intenzivnejši.«

Okvirna maloprodajna cena za NIVEA Urban Detox Moisturise 1-minutno masko: 75 ml: 6,29 evra

Priporočamo