Čudovita Katra Hafner v novem Playboyu

Katra Hafner (foto: Urška Košir) Urška Košir
14. 9. 2012

V novi številki Playboya je svoje čase odkrila Katra Hafner, 27-letna lepotica iz Škofje Loke. Navdušuje nas z omamnimi ustnicami, zapeljivimi očmi in izklesano športno postavo.

Katra je športnica že od malih nog in skoraj je ni stvari, ki je ne bi počela, saj je med drugim trenirala rokomet, bordala in hkrati osvajala vrhove gora. Na spletni strani Playboya si lahko ogledate video, ki je nastal med fotografiranjem.

Za svojo postavo že od nekdaj redno skrbi s tekom in hojo, za piko na i pa so pred fotografiranjem za Playboy poskrbeli še v fitnes studiu King v Kranju na Primskovem.

Tam so Katri sestavili program, s katerim je bila lepotica izjemno zadovoljna in je dal izjemne rezultate.

Fitnes King se sicer ponaša z odlično opremljenostjo, urejenostjo in čistočo, pa tudi z izjemno nizko ceno. Obiščete ga lahko že za pičlih 18,90 evra na mesec, vsak dan od 6. do 24. ure, tudi med konci tedna in za praznike.

Če boste želeli, bo v ceno vključen tudi program treninga, ki vam ga bodo sestavili zaposleni, vaje pa vam bo pokazal in obrazložil kvalificirani trener fitnesa. Enkrat na leto je dodatno treba poravnati članarino v višini cene mesečne karte 18,90 evra.

Če bi si radi tudi vi izoblikovali postavo in naredili nekaj za zdravje ter dobro počutje, jih lahko obiščete in se dogovorite za enotedenski brezplačni preizkus treningov. Dosegljivi so fizično v recepciji fitnesa, informacije pa lahko dobite tudi preko telefona 030 267 965 ali po elektronski pošti: info@fitnesking.si

www.fitnesking.si

P. S.: Če boste med treningom tam slučajno srečali našo Katro, jo lepo pozdravite ;)

Značke: Katra Hafner