Hawaii Five-0 in Blue Bloods na vaših zaslonih

16. 10. 2013 | Promocijsko sporočilo

Jesen nam prinaša vznemirljive nove sezone policijskih serij, ki vas bodo s svojimi napetimi zgodbami zagotovo prikovale pred tv zaslone. Spremljate jih lahko na Universal Channel-u.

Hawaii Five-0 (Operacija Havaji)

Hawaii Five-0 je sodobna verzija klasične serije o novi policijski enoti, katere misija je otok očistiti zločinov.

Detektiv Steve McGarrett, bivši mornariški častnik se vrača v Oahu, da bi raziskal umor svojega očeta. Enoti 5-0 se pridružijo detektiv 'Danno' Williams, policaj iz New Jersey-a – deloholik v raju, ki bolj kot obalo ljubi nebotičnike, Chin Ho Kelly, bivši policaj iz Honolulu-ja in varnostnik McGarrettovega očeta, ki je obtožen korupcije ter Kono Kalakaua, lepa in neustršna, a tudi vztrajna pri načrtu, da se dokaže med kolegi v novem elitnem oddelku.

McGarrett se zapriseže, da bo rešil primer očetovega umora, drzna enota 5-0 pa je odločena, da 50. državo ZDA osvobodi zla.

Nova sezona bo na sporedu ob ponedeljkih ob 21.20.

Blue Bloods (Policija v krvi) 

Policija v krvi je drama o večgeneracijski družini policajev, ki so svoje življenje posvetili izvajanju zakona v New York-u.

Frank Regan je newyorški komisar in vodi policijsko postajo, pa tudi potomstvo Regan. Svoj oddelek vodi diplomatsko, prav tako kot svojo družino.

Izvor njegovega ponosa, obenem pa tudi skrbi, je Frankov najstarejši sin Danny, izkušen detektiv, družinski človek in veteran vojne v Iraku, ki ima včasih sumljive taktike pri reševanju primerov s svojo vdano partnerico Jackie Curatola. Celo najmlajši član družine, Jamie, z diplomo s Harvarda, se je odločil odreči donosni prihodnosti in slediti družinskim stopinjam kot policaj.

Serijo boste lahko spremljali od 20. 10. 2013 ob nedeljah ob 21. uri.

Sodelujte v nagradni igri in osvojite paket Universal Channel. Več na Nagradna igra: Operacija Havaji.

Priporočamo