Kako s parimi kliki prihraniti?

Kako s parimi kliki prihraniti? (foto: promocijska fotografija) promocijska fotografija
15. 3. 2023 | Promocijsko sporočilo

Shoppster pravi, da je skrivnost njegove rasti v neprestanem spremljanju želja in pričakovanj kupcev ter optimizaciji storitve na vsakem koraku nakupa. V prvi pomladni mesec Shoppster vstopa z Mega ponudbo, ki prinaša dodatne ugodnosti v vseh štirinajstih kategorijah. In kakšni so prihranki?

Spletno nakupovanje dandanes najdemo na vsakem koraku, delež nakupov, opravljenih na spletu, iz leta v leto narašča. Pričakujemo odlično uporabniško izkušnjo in visoko raven storitev ob vsakem nakupu. Zato se morajo neprestano razvijati in nas vedno znova prepričevati tudi spletne trgovine. K Shoppsterju se večina uporabnikov vrne zaradi kakovosti izdelkov in ugodnih cen, saj tako rekoč ne mine obdobje, ko obiskovalcev ne bi pričakale možnosti za prihranek. Poleg tega spletni ponudnik v že zdaj obsežen nabor 200.000 izdelkov ves čas dodaja nove izdelke. V marcu pripravljajo posebno promocijo z visokimi prihranki, obenem pa velja opozoriti, da cena dostave nakupa na dom pri Shoppsterju ostaja nespremenjena.

Vse je mega – prihranki, dostava in prevzem!

Od 13. marca bodite pripravljeni na posebne prihranke v Mega ponudbi v vseh 14 kategorijah. Poleg kakovosti in ustreznih cen izdelkov je udobje ključni motivator za uporabnikovo vrnitev. Vsakega od izdelkov zato spremljajo fotografije, ki jasno prikazujejo uporabne lastnosti izdelka, in kratek opis z vsemi potrebnimi podatki o izdelku. Če ste si vedno želeli kupiti vse na mestu, je Shoppster pravo mesto. Vam je dovolj, da otroci skačejo po vaši postelji in vas posledično zjutraj boli križ? Na Shoppsterju odklikajte v kategorijo Vse za dom, kjer izberete novo vzmetnico. V košarico dodajte tudi trampolin, in vsi boste skakali od veselja, saj skoraj zagotovo ujamete visoke prihranke ob nakupu. Ob nakupu pa poskrbijo za hitro in ugodno dostavo, pri čemer cena dostave ostaja enaka kot doslej. 

Kljub veliki konkurenci med spletnimi ponudniki je Shoppster našel način za optimalno združitev digitalnega in tradicionalnega načina nakupovanja. V kolikor želite izdelek prevzeti osebno in se izogniti stroškom dostave, lahko paket brezplačno osebno prevzamete na na prevzemnem mestu na Brnčičevi 49a v Ljubljani.

Na Shoppsterju nakupujejo tudi znani slovenski vplivneži

Prednosti spletnega ponudnika, ki je na trgu šele slabi dve leti, so prepoznale tudi priznane Slovenke, ki blestijo vsaka na svojem področju: pevka Nika Krmec, modna navdušenka Lili Čadež, igralka priznane serije Gospod profesor, Vesna Ponorac, ter bodoča mama in ustvarjalka Peach Booty Plan programa Eva Peternelj. Spletni ponudnik je pred kratkim zabavne in zanimive vsebine začel deliti na priljubljenem omrežju Tik Tok, ki velja za trenutno najbolj rastoče družbeno omrežje na svetu, in se tudi s tem približal mlajšim generacijam.

Pametni nakupi

Ob novi akciji velja omeniti, da na Shoppsterju še vedno lahko izkoristimo tudi program Shoppster Smart, ki vsem registriranim uporabnikom nudi možnost visokih prihrankov. Trgovec vsak mesec novim 50 izdelkov doda prihranek do 40 %, kar omogoča nakupe brez slabe vesti. Shoppster Smart Connect pa dodatne ugodnosti prinaša vsem Telemachovim naročnikom. Poleg vseh ugodnosti namreč prinaša tudi možnost nakupovanja na 24 obrokov brez obresti. To ugodnost lahko koristite na celotno ponudbo, se pravi tudi za izdelke iz promocije Mega ponudba vse do 9. aprila.