Promo sporočilo Promocijsko sporočilo

Kdo so zvezde nepozabne zabave Temperament Night/Kafanska Noč: kaj lahko pričakujete?

11. 6. 2024
Deli
Kdo so zvezde nepozabne zabave Temperament Night/Kafanska Noč: kaj lahko pričakujete? (foto: promocijska fotografija)
promocijska fotografija

Pripravite se na glasbeni spektakel, ki bo 22. junija zatresel Športno halo Medvode! Temperament Night prinaša nabor izjemnih pevcev, ki vam bodo z glasbo napolnili večer. Od balkanskih melodij do sodobnih ritmov - dogodek obljublja za vsak okus nekaj. Spoznajte izvajalce, ki bodo stopili na oder in poskrbeli, da bo vaša izkušnja nepozabna. 

Emir Brunčević - močni vokal in čustvene balade

Eden izmed vrhuncev večera bo nedvomno nastop Emirja Brunčevića, ki je znan po močnem vokalu in čustveni interpretaciji. Njegova glasba, ki se spogleduje s pop in tradicionalnimi balkanskimi vplivi, prinaša na sceno svežino. Pripravite se, da boste slišali njegove največje hite in morda celo nov material, ki ga bo premierno predstavil prav na dogodku Temperament Night.

Aleksandra Mladenović - zvezda v vzponu

Aleksandra Mladenović je hitro osvojila srca oboževalcev. Pohvali se lahko s prodornim ženskim vokalom in energičnimi nastopi. Z neustavljivo energijo in karizmo kraljuje na odru, česar preprosto ne smete zamuditi. Aleksandra prinaša mešanico tradicionalnih in modernih zvokov, ki zagotovo dvignejo vzdušje na vsaki zabavi.

Menil Velioski - mlad, a izkušen glasbenik

Menil Velioski je kljub svoji mladosti že dobro uveljavljeno ime v glasbenih krogih. 23-letnik je znan po svojem edinstvenem pristopu k folk glasbi in izjemnih nastopih, ko zaigra na klavirju. Menil obljublja nastop, ki bo očaral in navdušil še tako zahtevnega poslušalca. Njegova strast do glasbe in sposobnost, da ustvari intimno atmosfero, sta zgovorna razloga, zakaj ga njegovi oboževalci tako cenijo.

Zlata Avdić in Amir Ibradžić - obljubljata pravi spektakel

Zlata Avdič in Amir Ibradžič sta sinonim za nepozaben žur in spektakel. Izkušnje večletnega nastopanja pred občinstvom znata dobro unovčiti. Pričakujete lahko mešanico hitrih ritmov in melodij, ki vas bodo popeljale skozi bogato paleto glasbenih žanrov.

Temperament Night ni zgolj koncert, temveč praznovanje glasbe, kulture in ustvarjanje nepozabnih spominov. Vsak od nastopajočih prinaša nekaj edinstvenega, zato je to bogat glasbeni večer, ki ga nikakor ne smete zamuditi. Vstopnice so že na voljo, zato si mesto zagotovite čim prej! Spremljajte tudi družbena omrežja in sodelujte v nagradnih igrah. Mogoče prav vi osvojite brezplačno vstopnico za dogodek, o katerem se bo še dolgo govorilo.