Kulinarični užitki pod zvezdnim nebom

19. 8. 2013 | Promocijsko sporočilo

V petek, 23. avgusta se bo na ekskluzivni portoroški plaži Meduza Exclusive in na prečudoviti terasi hotelov LifeClass, terasi Mystica, odvilo pravo magično doživetje. Hoteli Lifeclass bodo z zabavo Full Moon Party ponovno poskrbeli za čudovit večer odlične hrane, dobrega vina, super glasbe in prijetnega druženja.

Vrhunski kulinarični dogodek bo razvajal z ostrigami, izbranimi vini, najboljšimi čokoladami in istrskimi specialitetami. Za vrhunec gastronomskega razvajanja bodo poskrbeli kuharski mojstri Jeunes Restaurateurs d'Europe, ki bodo dobrote pripravili pod taktirko predsednika Jureta Tomiča. S tradicionalnimi tajskimi masažami na plaži in sprostilnimi tehnikami TAI CHI bodo v Hotelih Lifeclass poskrbeli za magičnost večera, dogajanje bo prijetno popestril body painting, z odlično glasbo pa bodo navdušili D.J. Andrea Fracasso in D.J. Gaps & Lovro Ravbar na saksofonu. Zakaj ne bi tudi vi zaplesali pod zvezdami in razvajali svojih brbončic z najokusnejšimi dobrotami Slovenje, Italije in Hrvaške?

Vstopnina na magični večer kulinaričnih presežkov znaša 80€ v predprodaji in 100€ na dan prireditve, ter vključuje degustacijo vseh kulinaričnih izdelkov, pijače in spremljevalne storitve. Pridružite se tudi vi!

Več informacij na spletni strani www.lifeclass.net. LifeClass pa lahko spremljate tudi na njihovem Facebook profilu.

Priporočamo