Madonna: Brezplačno na njen koncert!

Vir: Govori.se
21. 5. 2009

Obisk kraljice popa v Sloveniji se bliža, njeni oboževalci pa imate možnost, da si spektakel ogledate brezplačno.

Tudi vi radi pametno nakupujete, prihranite in ste po vrhu še nagrajeni? Tudi vi premislite preden se odločite za nakup? Vam je pomembno razmerje med ceno in kvaliteto? Dobrodošli na CentrSource. Predstavljamo vam nov nakupovalni portal, ki ima vse to.

Kako s CentrSourcem brezplačno na Madonnin koncert?
Ob registraciji vas CentrSource nagradi s 100 Point$i, hkrati pa ste vključeni v žrebanje za dve izmed šestih kart za Madonnin koncert v Stožicah.

Če na CentrSource povabite svoje prijatelje, ki ob registraciji prav tako prejmejo 100 Point$ev, ste za vsakega registriranega prijatelja nagrajeni z dodatnimi 50 Point$i, ki jih lahko zamenjate za različne izdelke v naši Point$ trgovini.

Povabite jih čimveč. Vas zanima zakaj?

Več prijateljev povabite, večje so vaše možnosti za zmago
Ne samo, da vsak registriran prijatelj pomeni dodatnih 50 Point$ev na vašem CentrSource računu. Vsak prijatelj, ki ga povabite in se registrira, pomeni tudi dodatno glasovnico v finalnem žrebu za brezplačni karti za Madonnin koncert. Več, ko jih povabite, večje so vaše možnosti.

Uporabite Facebook
Olajšali smo vam tudi pridobivanje glasovnic, saj lahko svoje prijatelje povabite kar preko Facebook-a. Za tiste, ki pa Facebooka ne uporabljajo, omogočamo pošiljanje povabil neposredno preko e-maila.

Kako?
Ko se v CentrSource prijavite, uporabite prijavo s Facebook računom, sledite navodilom in CentrSource in Facebook računa povežite, nato pa v levem spodnjem kotu strani povabite svoje prijatelje na CentrSource z e-maili ali preko Facebooka.
Tako enostavno.

Pomebno je torej:
Registrirati se na CentrSource, povabiti čim več svojih prijateljev, saj tako zaslužite Point$e in z malo sreče v družbi prijatelja ali prijateljice brezplačno poslušate kraljico popa v Stožicah na koncertu leta!

Pohitite in začnite nabirati Point$e in glasovnice za žreb.
In ne pozabite. Prijatelji so neprecenljivi.

OGLASNO SPOROČILO

 

Priporočamo