Marca čakajo mamice prav posebna razvajanja

Marca čakajo mamice prav posebna razvajanja (foto: Promo) Promo
21. 3. 2017 | Promocijsko sporočilo

V mesecu marcu praznujemo materinski dan, ki je praznik posvečen izkazovanju pozornosti, hvaležnosti in priznanje materam za njihovo poslanstvo. Marca jih zato v Termah Portorož čakajo prav posebna razvajanja.

Zdravilna moč morja in soli

Odpravite se na slovensko Obalo in okusite zdravilno moč morja. Naj vam posije sonce. Naj vas vonj slanega morja pomiri. Ste vedeli, kako blagodejno lahko morske surovine vplivajo na vaše telo, na kožo, na dihala? Tudi poleti, ko čakate, da se vaš malček naužije čofotanja v morju, zrak, prepojen z negativnimi ioni, na vaša dihala deluje antioksidativno. Sol je bila nekoč privilegij bogov, kraljev in višjih slojev družbe. Poleg dodatka k prehrani je bila in je še priljubljena pri odpravljanju in odganjanju slabih energij, urokov in misli. Danes jo veliko kultur še vedno uporablja kot močno sredstvo očiščevanja.

Razvajanje  ki mu ni para

Nov sijaj

Skrivnosti oceanov in morja boste iskale v prestižni negi obraza, s katero boste zmanjšale tiste gubice, ki so vam odveč. Ob masaži z morsko soljo in eteričnimi olji z vonjem po limoni ali mediteranskih zeliščih vas bodo strokovnjaki v Termah Portorož sprostili, vaši koži pa povrnili mladostni videz, saj bodo z nje odstranili odmrle celice, njena površina pa bo tako postala žametno gladka in prijetno odišavljena. Ste vedele, da so tudi morske alge zelo učinkovit lepotni tretma? Vsebujejo namreč veliko mineralnih snovi in vam bodo pomagale oblikovati vaše telo, zmanjšati obseg na določenih delih telesa in celo zmanjšati celulit.

Razvajanje z dobrotami Istrian Tapas

Priprave na poletje v treh korakih

Lahko pa se v termah Hotelov LifeClass Portorož odločite za priprave na poletje v samo treh korakih: najprej se očistite telesnih nadlog v novih Sea SPA savnah (20 % popusta), razgibajte telo v fitnes centru LifeFit (50 % popusta na treninge z osebnim trenerjem) in se nato popolnoma sprostite v Wai Thai centru ob tajski masaži z oljem limonske trave. Še nimate dovolj? Pričarajte si poletni skok v morje in skočite še v nove Sea SPA bazene. Mamice in ženske – vse te storitve za razvajanje ženske duše in negovanje telesa smo znižali samo za vas. Ker si zaslužite.

Sea SPA - zdravilna moč morja in soli

Več informacij TUKAJ!

Značke: lifeclass mama

Priporočamo