Miha Deželak in Tin Vodopivec: Odvila se je resna borba

V strelih na gol je radijec Miha Deželak s pomočjo obiskovalcev premagal ekipo stand up komika Tina Vodopivca.  (foto: Urša Drofenik) Urša Drofenik
12. 7. 2013 | Promocijsko sporočilo

Zadnji junijski dan sta se v Mariboru »udarila« radijec Miha Deželak in stand up komik Tin Vodopivec. Pomerila sta se v strelih na gol s pomočjo obiskovalcev vseslovenskega turnirja v malem nogometu SiOL POKAL in se ob tem močno zabavala.

Tin je takole opisal priprave na malonogometno soočenje: "Naši skavti so našli najbolje Štajerce, ki so bili pripravljeni sodelovati. Sledila je priprava, z Mihom sva delala vaje za vratarje, izpustila pa nisva niti meditacije in joge."

Težke fizične in psihološke priprave pa so na koncu bolj koristile vedno nasmejanemu radijcu, saj je Miha z 8 : 3 premagal Tinovo ekipo.

"Tin je faca, zdi se mi celo, da mi je malo popuščal. Je pravi gentleman, čeprav je na začetku rekel, da bo na igrišču med nama resna borba," je izid komentiral Miha, ki nogomet še posebej rad igra s svojim 3,5-letnim sinom.

Tin, ki si je od nekdaj želel postati nogometni vratar, danes pa je velik oboževalec trenerja Mourinha, nogomet občasno igra s prijatelji.

Foto: Urša Drofenik

Priporočamo