Nagradna igra: Prekrokana noč 2

Vir: Govori.se
24. 5. 2011

Prekrokana noč 2 je nadaljevanje uspešnice iz 2009 Todda Phillipsa Prekrokana noč, najbolj donosne komedije, ki za mladino ni primerna, in prejemnice zlatega globusa v kategoriji komedij in muzikalov. V glavnih vlogah se vračajo Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis in Justin Bartha, prav tako Ken Jeong in Jeffrey Tambor, pridružili pa so se jim še Mason Lee, Jamie Chung in za oskarja nominirani Paul Giamatti.

V Prekrokani noči 2 Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) in Doug (Justin Bartha) odpotujejo na eksotično Tajsko na Stujevo poroko.

Ker so spomini na Dougovo domala katastrofalno fantovščino v Las Vegasu še vedno boleče sveži – ali pa vsaj podrobno dokumentirani – Stu tokrat ne namerava tvegati. Odločil se je za varno, umirjeno predporočno kosilce s ponvičniki, kavico… in brez alkohola.Toda stvari se nikoli ne odvijajo po načrtih…

Dve noči pred poroko Stu – v bajnem tajskem letovišču – le podleže: Prav. Vsak eno pivce. V začepljenih steklenicah. Le kaj bi lahko šlo narobe?

Ampak… kar se zgodi v Vegasu, morda res ostane v Vegasu; kar se zgodi v Bangkoku, pa si človek niti zamisliti ne more…

Nagradna igra

Med vsemi, ki boste pravilno odgovorili na nagradno vprašanje, bomo naključno podarili 4 majice in flaško prisrčnico.

Nagradno vprašanje: Kateri športnik nastopa v prvem in drugem delu filma Prekrokana noč?

Pravilne odgovore nam do 30. maja pošljite na govori.se@adriamedia.si. V zadevo vpišite Prekrokana noč 2, poleg pravilnega odgovora, pa ne pozabite pripisati še svojih osebnih podatkov (ime, priimek, naslov).

Hangover - Hangover