Promo sporočilo Promocijsko sporočilo

Nova Galaxy S24 serija postavlja trende umetne inteligence v mobilni tehnologiji

26. 1. 2024
Deli
Nova Galaxy S24 serija postavlja trende umetne inteligence v mobilni tehnologiji (foto: promocijska fotografija)
promocijska fotografija

Prišla je nova Samsung Galaxy S24 serija, ki s svojimi revolucionarnimi integracijami umetne inteligence ponovno dviga standarde v svetu mobilne tehnologije. Galaxy S24 serija ne le sledi trendom, ampak jih aktivno oblikuje, s čimer uporabnikom po vsem svetu omogoča, da izkusijo prihodnost že danes. Od prebojnih funkcij za izboljšanje komunikacije do naprednih orodij za kreativce in igralce mobilnih iger, je ta serija več kot le nabor vrhunskih telefonov - je portal v svet, kjer je umetna inteligenca ključna za vsakdanje izkušnje.

Komunikacija brez meja

Galaxy S24 serija v telefone Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ in Galaxy S24 uvaja Galaxy AI (Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah), ki prinaša globoko integrirano inteligenco v napravo. Funkcija Pomoč za pisanje (Chat Assist), z umetno inteligenco podkrepljeno orodje, ponuja izboljšane predloge za komunikacijo v družbenih omrežjih, kar obogati vsakodnevne interakcije. Galaxy S24 serija s temi inovacijami ne le olajša, ampak tudi nadgrajuje način, kako komuniciramo, s čimer presega običajne omejitve jezikov.

promocijska fotografija

Ustvarjalnost na višji ravni

Galaxy S24 serija ni le pionir v komunikaciji, ampak tudi v kreativnosti. Telefon Galaxy S24 Ultra vključuje izboljšan sistem Quad Tele kamere z novimi objektivi in zmogljivim senzorjem. S funkcijami, kot so izboljšana digitalna povečava, Nightography in prostorski zoom, uporabniki lahko uživajo v kristalno čistih fotografijah in videoposnetkih v vseh pogojih osvetlitve. Povečana gostota pik v ultra široki kameri in širši koti optičnega stabilizatorja slike zagotavljajo ostre in stabilne posnetke.

Ne samo to, Galaxy S24 serija omogoča tudi ustvarjalno urejanje fotografij s funkcijo Generativno urejanje (Generative edit). Z umetno inteligenco lahko preoblikujete in izboljšate svoje slike, naredite popolne kompozicije ter celo zapolnite robove ukrivljenih slik.

Da bi bila vsaka fotografija osupljiva v vsakem trenutku, Super HDR razkriva realistične predoglede, še preden pritisnete sprožilec. Čeprav je zajemanje spominov bistvena funkcija telefona, je deljenje spominov s svetom prav tako pomembno. Aplikacije družbenih omrežij tretjih oseb zdaj kar najbolje izkoriščajo Galaxy sistem kamere z umetno inteligenco. Vrhunske funkcije fotoaparata Galaxy S24 serije se zdaj neposredno povezujejo z mobilnimi aplikacijami družbenih omrežji, kot je Instagram, v načinu HDR, da se izboljša deljenje na družbenih omrežjih. Ko je treba poiskati fotografijo v Galeriji ali v priljubljeni aplikaciji, se fotografije prikažejo tudi v Super HDR za bolj realističen razpon svetlosti, barv in kontrasta, in sicer z analizo poudarjenega dela slik.

promocijska fotografija

Ker nas velikokrat zanimajo predmeti na fotografijah, na primer, kje dobiti točno tak stol, kot ga ima naš najljubši ustvarjalec vsebin, Galaxy S24 serija predstavlja inovativno funkcijo Iskanje z obkroževanjem (Circle to Search) z Googlom. Funkcija omogoča uporabnikom, da z dolgim pritiskom na gumb Domov in preprostimi gestami na zaslonu takoj dostopajo do informacij in konteksta, povezanega z vsebino, ki so jo obkrožili na zaslonu.

Vrhunske tehnične specifikacije

Za vse oboževalce mobilnih iger in dinamike, procesor Snapdragon® 8 Gen 3 pri Galaxy S24 Ultra zagotavlja hitro delovanje, medtem ko prilagodljive frekvence osveževanja zaslona zagotavljajo gladko uporabniško izkušnjo. Zaslon Galaxy S24 serije dosega največjo svetilnost 2600 nitov, kar omogoča odlično vidljivost tudi v sončnem dnevu.

PREDNAROČITE ŽE DANES

promocijska fotografija

Telefoni Galaxy S24 serije so na voljo za prednaročilo v Sloveniji od 17. januarja 2024. S prednaročilom pametnih telefonov Galaxy S24 serije dobite odlične ugodnosti: več pomnilniškega prostora za ceno osnovne različice in dodaten bonus. Za vsa pravila in pogoje promocije obiščite spletno stran Samsung