Nude streljali na gol, Miha Deželak komentiral obračun

Nude streljali na gol, Miha Deželak komentiral obračun (foto: Urška Drofenik) Urška Drofenik
31. 5. 2013 | Promocijsko sporočilo

Na celjskem turnirju SiOL POKAL-a so se minuli vikend v strelih na gol z obiskovalci pomerili člani glasbene skupine Nude, radijec Miha Deželak iz Radia 1 pa je z nabritimi komentarji njihovega »obračuna« zabaval navijače.

Glasbeniki iz skupine Nude so se v strelih na gol pomerili z obiskovalci, a pri tem izgubili.

Z nabritimi komentarji je obračun pospremil radijec Miha Deželak, ki se je zabaval tudi ob ogledu tekem SiOL POKAL-a in pravilno napovedal zmagovalca celjskega turnirja.

Posebej je pohvalil družbeno-odgovorno noto projekta, ki jo je podprl s svojim obiskom: »Kot očeta treh otrok me gane, da nekdo ne more na počitnice, da družine po Sloveniji zaradi recesije nimajo dovolj sredstev za sprostitev. Prav zato mi je všeč SiOL POKAL: tekmovalci se potegujejo za dobre nagrade, navijači uživajo v predstavah, dogajanje je pestro in zabavno, hkrati pa se zbirajo še sredstva za otroke.«

Otroke iz socialno ogroženih družin, ki jim bodo v okviru projekta omogočene nepozabne poletne počitnice, so prišli podpret tudi Nude: »Vedno smo bili glasbeniki športniki, in tukaj smo lahko združili prijetno s koristnim. V teh časih je potrebno razmišljati tudi o tistih, ki imajo morda manj možnosti za razvoj svojih talentov in potrebujejo pomoč. Gre za našo človeško plat, ki je dandanes še posebej pomembna.«

Člani so poskrbeli za atraktivno in zabavno popestritev dogajanja na igrišču, tudi drugače pa so precej športno aktivni.

Kljub porazu v streljanju na gol so bili dobro razpoloženi, kako tudi ne, saj letos praznujejo 20 let obstoja in v ta namen 20. junija pripravljajo veliki koncert na Starem gradu Celje, izdajajo pa tudi album - retrospektivo Dvajset.

Kitarista Toša je spremljala tudi partnerka Cvetana Rozman, ki je na dogodku nastopila s svojo plesno skupino Superstar.

Foto: Urša Drofenik

Priporočamo