Promo sporočilo Promocijsko sporočilo

Preobrazite svoj dom v povezano oazo sodobnega udobja

30. 1. 2024
Deli
Preobrazite svoj dom v povezano oazo sodobnega udobja (foto: promocijska fotografija)
promocijska fotografija

Danes si želimo v svojem domu več kot le udobje, želimo si izjemno izkušnjo, ki združuje vrhunski dizajn in najsodobnejšo tehnologijo. To sta dva ključna elementa, ki lahko vaš dom popeljeta na popolnoma novo raven. S sodobno tehnologijo in inovativnim oblikovanjem lahko notranjo opremo in gospodinjske naprave združimo v harmonično celoto, ki ne le očara z estetiko, temveč tudi izboljša funkcionalnost in udobje v vsakem kotičku vašega doma. 

To je tisto, kar ponuja Samsung Bespoke linija gospodinjskih aparatov, ki združujejo estetsko dovršenost in izjemno povezljivost za preoblikovanje vašega doma v futuristični prostor.

Pokončni brezžični sesalnik Bespoke Jet AI je zagotovo odličen sesalnik za vsakodnevne čistilne podvige. Gre za najmočnejši brezžični pokončni sesalnik Samsung z impresivno sesalno močjo do 280 W, ki izgleda tako dobro, da ga sploh ne boste želeli skriti.

Tovrsten sesalnik bo cenil vsak, ki želi čista tla, starši majhnih otrok in lastniki psov ter ljudje, ki imajo veliko rastlin. Sesalnik s pomočjo umetne inteligence hitro in učinkovito očisti vsak kotiček vašega doma, prilagodi se vsaki podlagi, filtracija zraka pa zadrži drobne delce prahu, da pri sesanju ne uhajajo nazaj v prostor. Posebej oblikovana krtača brez težav najde prah v vseh kotih, sesalnik pa je tako močan, da lahko še tako veliko nesnago očistite v trenutku. Praznjenje pralne posode za prah je preprosto in zagotavlja najvišjo stopnjo higiene. Prepričala vas bo tudi dolga življenjska doba baterija, saj je njen čas delovanja do 100 minut.

Poleg svoje neverjetne sesalne moči se Bespoke Jet AI ponaša tudi z raznovrstno dodatno opremo. Aktivna dvojna krtača je oblikovana za učinkovito čiščenje različnih vrst tal in vključuje vgrajene LED luči, ki vam pomagajo odkriti prah tudi v temnih kotičkih. Za težko dostopne vogale in ozke prostore je na voljo tanka LED + krtača z izjemno okretno zasnovo in osvetlitvijo LED, ki bo poskrbela, da za sabo ne boste pustili niti ene same umazanije. 

promocijska fotografija

Sušilni in pralni stroj Samsung Bespoke AI za popoln nadzor z vrhunsko zmogljivostjo

Pri čiščenju oblačil je pralni stroj 11 kg s sprednjim polnjenjem in tehnologijama Ecobubble™ in SpaceMax™ WW5300B nepogrešljiv. Ta pralni stroj je opremljen s funkcijo AI Eccobubble ki omogoča temeljito čiščenje perila tudi pri nizkih temperaturah. Mehurčki, ustvarjeni z mešanjem detergenta, vode in zraka, prodrejo globoko v tkanino in hitro odstranijo umazanijo ter madeže. S tem procesom prihranite energijo in hkrati ohranjate kakovost tkanin, saj ni več potrebe po visokih temperaturah. Pralni stroj zazna vrsto tkanine in ustrezno prilagodi količino mehurčkov, čas pranja, temperaturo in hitrost vrtenja, kar zagotavlja najboljše rezultate z manj čistilnega sredstva ter truda.

Poleg tega, da pralni stroj samodejno prilagodi postopek pranja, imajo tudi predal za samodejno dodajanje pralnega sredstva in mehčalca za vsako pranje. S tem zagotovi pravo količina sredstva, kar prispeva k učinkovitemu čiščenju in ohranjanju tkanin. Pralni stroj WW5300B omogoča pranje večjih količin perila, saj zagotavlja neverjetno prostornino 11 kg v standardni 600-mm širini. S tem lahko bolje izkoristite prostor in zmanjšate število pranj.

Zakaj so pralni stroji Samsung tako posebni?

Funkcija Ecobubble vam pomaga prihraniti pri energiji, hkrati pa poskrbi za resnično oprana oblačila pri nižjih temperaturah in tako pomaga ohranjati tkanine dlje časa. Z aplikacijo SmartThings vam ponuja pametno pranje. Aplikacija bo sama predlagala cikel pranja in tako ste lahko prepričani, da nikdar več ne boste izbrali napačnega. Za dolgotrajno zadovoljstvo pa poskrbi kar 20-letna garancija za digitalni inverterski motor. 

Učinkovitejše hitro sušenje s pomočjo umetne inteligence

Ko pride čas za sušenje, je 9 kg DV7400B sušilni stroji z energetsko učinkovitostjo A+++ in AI Dry prava izbira. S pomočjo umetne inteligence optimizira postopek sušenja, pri tem pa uporablja tehnologijo toplotne črpalke, ki zagotavlja energetsko učinkovito sušenje. Sistem uporablja hladilno sredstvo in reciklira topel zrak, kar pomeni manjšo porabo energije in s tem prihranek pri stroških elektrike. Poleg tega ima oceno energetske učinkovitosti A+++, kar pomeni, da porabite manj elektrike in tako prihranite denar ter zaščitite okolje.

promocijska fotografija

Vedno enostavno povezovanje

Poleg inovativnih gospodinjskih aparatov, ki jih ponuja Samsung, je ključno tudi enostavno in učinkovito upravljanje vseh teh naprav. To omogoča aplikacija SmartThings, ki deluje tudi v povezavi z revolucionarnim standardom povezljivosti Matter. Matter standard podpira več kot 280 svetovnih podjetij, kar vam omogoča izbiro najprimernejših domačih naprav in preprosto upravljanje vašega pametnega doma. Čeprav je aplikacija Samsung prvotno razvita za naprave Samsung, je mogoče naložiti tudi na druge naprave, kar omogoča enostavno pametno upravljanje vašega doma. Aplikacija je integrirana z drugimi napravami, ki so označene s simbolom "Združljivo s SmartThings". To pomeni, da vsakodnevna opravila postanejo bolj preprosta in bolj povezana.

S pomočjo aplikacije lahko preverite trenutno temperaturo v notranjosti hladilnika, spremljate status pralnega stroja in prejemate opozorila. Prav tako lahko upravljate funkcije naprav kar prek svojega pametnega telefona. Aplikacija SmartThings omogoča tudi funkcionalnosti obveščanja, tako da boste vedno obveščeni, ko je čas za zamenjavo vodnega filtra ali ko se temperatura dvigne nad določeno raven. To vam omogoča pravočasno ukrepanje in zagotavlja, da bodo vaše naprave vedno delovale optimalno. 

Vas zanima, kateri telefon je najboljši za upravljanje vašega doma?

promocijska fotografija

Nova Galaxy S24 serija predstavlja prelom v svetu pametnih telefonov, ki združuje vrhunski dizajn z napredno umetno inteligenco. Vsak model v seriji Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ in Galaxy S24 uvaja Galaxy AI, ki prinaša globoko integrirano inteligenco v napravo. Na primer, Inovativna funkcija Iskanje z obkroževanjem (Circle to Search), uporabnikom omogoča, da z dolgim pritiskom na gumb Domov in preprostimi gestami na zaslonu takoj dostopajo do informacij in konteksta, povezanega z vsebino, ki so jo obkrožili na zaslonu. Gre za telefone, ki ne ponujajo le odlične uporabniške izkušnje, temveč tudi spreminjajo način, kako komuniciramo in opravljamo naloge s pomočjo umetne inteligence. 

Izberite povezan dom

Povezan dom omogoča lažje in bolj udobno življenje, varuje okolje ter prihrani dragocen čas. Z vrhunskimi napravami iz Samsung Bespoke linije in aplikacijo SmartThings, je nadzor nad domom preprost. Ne glede na to, ali gre za čiščenje s sesalnikom, učinkovito pranje perila s pralnim strojem, energetsko učinkovito sušenje z sušilnim strojem, lahko vse naprave enostavno nadzorujete in optimizirate z uporabo aplikacije SmartThings. S pametno povezanim domom lahko dosežete najboljše izkušnje in udobje.

Že na voljo v Sloveniji

promocijska fotografija

Telefoni Galaxy S24 serije so na voljo za prednaročilo v Sloveniji od 17. januarja do 30. januarja 2024. S prednaročilom pametnih telefonov Galaxy S24 serije dobite odlične ugodnosti: več pomnilniškega prostora za ceno osnovne različice in dodaten bonus. Za vsa pravila in pogoje promocije obiščite spletno stran Samsung.  

Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.