Prvi počitniški vikend v Termah 3000

26. 6. 2013 | Promocijsko sporočilo

Ena najbolj priljubljenih aktivnosti v vročih poletnih dneh je zagotovo kopanje, ki v Terme 3000-Moravske Toplice privablja številne družine. Ob privlačnih počitniških programih in dnevni animaciji za najmlajše obilo zabave in sprostitve zagotavlja veliki vodni park s številnimi bazeni in vodnimi atrakcijami.

Bazenski kompleks Terme 3000 bo prvi počitniški konec tedna tudi osrednje prizorišče 2. Ringarajinega družinskega kulinaričnega vikenda, ki ob kuharskem tečaju s chefom Borutom Jovanom in delavnicami z Emilijo Pavlič, avtorico knjižne uspešnice »Mamica, nauči me kuhati« ter mojstrsko pekovsko ekipo Slončka Fala, vključuje tudi pester spremljevalni program: glasbeno-animacijski spektakel z Mojco Robič in prijatelji iz plesne šole Spin, Zumbo, počitniško animacijo s Štrkom Vikijem in sodelavci. Spremljevalni program, ki se odvija v soboto 29. junija, pa je odprt tudi za ostale goste in obiskovalce bazenskega kompleksa Terme 3000.

2. Ringarajin družinski kulinarični vikend bo ob vodnem parku Term 3000


Chef Borut JovanPoletno družinsko kuharajanje bo potekalo od 28. 6. do 30. 6. 2013 v vodnem parku Term 3000. Starši bodo pod taktirko chefa Boruta Jovana pripravljali zdrav in okusen družinski piknik, se učili uporabe svežih zelišč in zeli ter drugih kuharskih trikov, mešali zdrave in naravne osvežilne napitke, obiskal pa jih bo tudi čisto pravi slonček Fala in jim pomagal napihniti slastne kruhke. Otroci bodo kuhali z Emilijo Pavlič, strokovnjakinjo za zdravo otroško prehrano, se učili pekovskih čarovnij s kvasom in osvajali plesne korake z Mojco Robič, ki pripravlja plesno-animacijski program za otroke in odrasle. Mamice, pa tudi malčki se bodo lahko zabavali na Zumbi in Zumbatonicu v vodnem parku, kot se za poletne počitnice spodobi, pa tam ne bo manjkalo vodne zabave in animacije za vse družinske člane.

O projektu Kuharska družina meseca

Z namenom vzbuditi zanimanje za kuharsko ustvarjanje v krogu družine in spodbujati pripravo zdravih in okusnih družinskih obrokov je Sava Turizem pristopila h kuharskemu natečaju »Kuharska družina meseca«. Sodelujoče družine v natečaju, ki poteka v sodelovanju z družinskim portalom Ringaraja.net in Fala, blagovno znamko kvasa podjetja Bonopan, pripravljajo recepte, ki so prilagojeni ali všeč otrokom. Najbolje ocenjeni družinski recepti se vsak mesec potegujejo za naziv »Kuharska družina meseca« in udeležbo na enem od Ringarajinih kulinaričnih vikendov, ki jih organizatorji pripravljajo v destinacijah Sava Hotels & Resorts. V hotelskih restavracijah so posebej označili tudi jedi, ki so po okusu in meri otrok, na ta način želijo prispevati k ozaveščanju gostov o zdravem prehranjevanju.

Program 2. Ringarajinega kulinaričnega vikenda

28.-30. junija 2013, Terme 3000 v Moravskih Toplicah

Petek, 28. 6.

18.00 - 19.00: Otvoritev kulinaričnega vikenda s chef-om Borutom Jovanom, ekipo Fale in Ringaraje ter animatorji (pozdrav nagrajencev, predstavitev dogajanja)

20.15 - 21.00: Plesno-kulinarični RingaRaja z Mojco in Petrom Robič ter zabava s Štrkom Vikijem in Slončkom Fala.

21.00: Koncert Borisa Novkovića v bazenskem kompleksu Term 3000 (cena vstopnice za na koncert ni vključena v Ringarajin kulinarični vikend)

Sobota, 29. 6.

9.30 - 12.30: Kulinarično dopoldne - piknik na bazenih, kuharski tečaj za starše s chefom Jovanom, animacije ter delavnice za otroke z Emilijo Pavlič in slončkom Falo

12.30 - 16.00: Prosto ali vodne igre z animatorji v bazenskem kompleksu Term 3000

16.00 - 17.30: Ringa-Zumba-Raja z Mojco in Petrom Robičem (Zumba in Zumbatomic - plesni program za otroke in odrasle. Sodelujeta tudi vaditelja zumbe Anita in Stanko Polajner)

Nedelja, 30. 6.

10.00 - 10.30: Zaključno srečanje s kuharskim mojstrom Borutom Jovanom

10.30 - 11.30: Plesni RingaRaja z Mojco Robič in kreativne delavnice z animatorji Term 3000

Doživite Terme 3000-Moravske Toplice!

Priporočamo