Rokometašice Krima varno in udobno z Renaultom

Vir: Govori.se
12. 4. 2012

Avtohiša Renault Malgaj je v športnem duhu poskrbela, da se bodo naše najuspešnejše rokometašice RK Krim ter njihov trener in uprava zapeljali varno, udobno in brezskrbno. 

V enoletno uporabo so dobili izjemne jeklene konjičke, ki jih odlikuje vzdržljivost, stabilnost, dinamičnost ter izjemen dizajn. Z njimi bodo zagotovo lahko samozavestne tudi na cesti.

Rokometašice RK Krim, njihov trener Tone Tiselj ter uprava RK Krim so v sodelovanju z Avtohišo Malgaj prejeli v enoletno uporabo vozila, s katerimi se bodo lahko uspešno pripravili na novo sezono. Tone Tiselj se bo vozil v črnem Meganu Grandtour Bose 1,9 dCi, rokometašice ter člani uprave pa so v uporabo dobili Renault Kangoo, ki slovi po svoji novi obliki in brezmejni prilagodljivosti prostora, ''kralja mestne džungle'' Nissan-a Qashqai,  zanesljiva Megana Berlin in Coupe ter nadvse zmogljiva Renault Scenic in Megane Grandtour.

Krimovke, ki se z dvema zmagama v Ligi prvakinj pod vodstvom Toneta Tislja, lahko pohvalijo tudi s sedemnajstimi naslovi slovenskih pokalnih prvakinj so trenutno v polnem zagonu priprav na novo sezono. Dobile so tudi nove okrepitve, Nino Wörz, Sussane Müller ter eno največjih zvezd evropskega in svetovnega rokometa, Linneo Torstensson.

Avtohiša Renault Malgaj je še pred poletjem našim najuspešnejšim športnicam, njihovemu trenerju in upravi kluba Krim, zagotovila, da se bodo lahko na novo sezono kar najbolje pripravili. Novim zmagam naproti se bodo tako zapeljali v zapeljivih in tehnološko dovršenih vozilih Renault in Nissan.

Priporočamo