Si upate izzvati nogometne legende?

24. 9. 2013 | Promocijsko sporočilo

Prihodnji vikend, 28. in 29. septembra, bo na Kongresnem trgu v Ljubljani potekal veliki finale največjega rekreativnega tekmovanja v malem nogometu v Sloveniji. Pred finalnim obračunom pa bo vzdušje ogrela tudi revijalna tema nogometnih legend, kot so Mladen Dabanovič, Marinko Galić, Sašo Udović, Ermin Šiljak, Milenko Ačimović in Đžoni Novak. Si jih upate izzvati?

Vsi, ki se želite pomeriti z njimi, imate priložnost, da se prijavite prek Facebook strani SiOL POKAL-a do četrtka, 26. septembra.

Sledil bo veliki finale

Sobotni kvalifikacijski del se začne ob 12. uri in zaključi ob 19. uri z nastopom 6Pack Čukurja. Sobotni dan bosta popestrila tudi nastop skupine BO! in revijalna tekma ekipe zvezdnikov, ki jih je ljubezen do nogometa in humanitarnosti združila pod imenom Humane zvezdice.

Milan Pečovnik Pidži, Slobodan Maksimovič, Tone Košmrlj, Rafael Zupanc Raf, Omar Naber, Franc Nani Matjašič, Marko Tkalec, Mitja Dragšič in Matjaž Ul bodo na rumenem igrišču izzvali nogometašice iz kluba ŽNK Radomlje.

V nedeljo se tekme četrtfinala začnejo ob 11. uri. Ob 13. uri bo na odru nastopila skupina Nude, zatem pa bo navijače in tekmovalce razgrela plesno navijaška skupina Zmajčice. Ob 14.30 bo vzdušje pred finalom s funky pop ritmi dodatno ogrela še skupina Zebra Dots. Vsi ljubitelji nogometa in vse ljubiteljice nogometašev ne smete zamuditi revijalne tekme. Ob 15.30 jih bo izzivala skupina nogometnih navdušencev, ki se izbira prek Facebook strani SiOL POKAL-a in NZS.

Finalna tekma, ki bo odločila katera ekipa potuje v Lizbono, se prične v nedeljo ob 16. uri. Finaliste bodo v boju za prvo mesto bodrile Zmajčice.

Dogodek bo zaključil nastop 42 mladih talentiranih glasbenikov - SUPERHEARO orchestra s priredbo velikega hita Good Life, na odru pa se jim bodo pridružili še Hannah Mancini, Koolade & Sasha, vokalista skupine Zebra Dots, ter Boštjan Dermolj, pevec skupine Nude.

Organizatorji SiOL POKAL-a napovedujejo najboljšo športno zabavo v mestu za vso družino. Za obiskovalce in najboljše navijače so pripravili tudi številne nagradne igre in lepe nagrade. V otroškem kotičku bo poskrbljeno tudi za zabavo najmlajših.

Več na Veliki finale SiOL POKAL-a

Priporočamo