Skrivnost čiste kože urbanih lepotic

Skrivnost čiste kože urbanih lepotic (foto: Promocijski material) Promocijski material
20. 9. 2018

Ženske v mestu smo kot mesto samo – naša življenja so vedno polna vrveža, spretno usklajujemo natrpane urnike in družabno življenje, prepletamo opravke med mestnimi ulicami s sprostitvijo na zelenih mestnih površinah.

Od jutra do večera sledimo močnemu tempu, zvečer pa si vse želimo le eno – hitro odstraniti s kože ličila, odvečni sebum in nečistoče, ki jih prinesejo škodljivi zunanji vplivi mesta.

Zdaj je čiščenje kože za urbane bojevnice še posebej enostavno

micelarna voda

Linijo za nego kože urbanih žensk, NIVEA URBAN SKIN, je namreč obogatila micelarna voda NIVEA URBAN SKIN DETOX. Vsebuje formulo 3 v 1 z izvlečkom zelenega čaja. Učinkovito odstranjuje ličila, nežno in temeljito očisti in matira vašo kožo. Miceli, ki jih vsebuje micelarna formula, delujejo kot magnet in nase učinkovito vežejo ličila, nečistoče in sebum. Za še boljše rezultate NIVEA svetuje uporabo celotne NIVEA Urban Skin linije, ustvarjene za zaščito in obnovo vaše kože.

Revolucionarna micelarna tehnologija omogoča povsem nežno vsakodnevno čiščenje kože brez drgnjenja in je nepogrešljiva pri čiščenju kože obraza in odstranjevanju ličil, tudi na najbolj občutljivih predelih.

Kdo so še drugi člani URBAN SKIN linije?

Linija za nego kože NIVEA URBAN SKIN predstavlja zaščito in obenem tečaj samoobrambe za kožo: pomaga, da se koža zaščiti in sama brani pred škodljivimi zunanjimi vplivi.

• Dnevna krema URBAN SKIN DEFENCE z naravnim antioksidantom Licochalon A ščiti kožo pred onesnaževalci v mestu, navlaži kožo za do 48 ur in preprečuje prezgodnje staranje kože z zaščitnim faktorjem 20.

• Nočna krema URBAN SKIN DETOX z izvlečkom bio zelenega čaja in hialuronsko kislino učinkovito pomaga naravni biologiji kože, tako da kožo oskrbi z visoko učinkovitimi antioksidanti in intenzivno vlago.

• 1-minutne maske za obraz URBAN SKIN DETOX s svojo inovativno enominutno formulo omogočajo hitro in učinkovito delovanje, tako da bo uporaba maske odslej del redne lepotne nege.

Priporočamo