Stars Night z Richijem Hawtinom v Rovinju

Vir: Govori.se
13. 6. 2011 | Promocijsko sporočilo

S sodelovanjem Monvi centra in Balance FM-a, hrvaška Istra letos gosti trenutno največje ime elektronske glasbe. Planetarno popularni kanadski DJ zvezdnik in producent Richie Hawtin, osem let po njegov zadnjem legendarnem nastopu se vrača v Istro in njeno prestolnico zabave Rovinj. Na vrhuncu poletne sezone bo 30. julija gostoval v amfitetaru Monvi centra na dogodku Stars Night, ki se bo sicer odvijal od 29. – 31. julija.

 

Legendarnega in priljubljenega Hawtina, znanega tudi pod psevdonimom 'Plastikman, ni potrebno posebej predstavljati. Resnični umetnik, konceptualist, inovator in DJ je pričel svojo dolgo in plodno kariero v techno meki Detroitu ter direktno sodeloval v kreiranju techno glasbe, katera je obeležila zadnja dva desteletja in postala gibanje.

Zelo težko bi našteli vse njegove dosežke v dvajsetih letih delovanja in pri tem ne omenili njegovi znamki Plus 8 in Minus katera sta dala izjemen prispevek elektronski glasbeni sceni ter indirektno vplivala, tako na številne glasbenike kot tudi na široko publiko in glasbene sledbenike.

Omeniti velja tudi, da je Richie Hawtin aka Plastikman od strani znanega in izjemno vplivnega portala neodvisne globalne glasbene scene razglašen kot svetovni DJ #2 ter absolutni #1 v kategoriji Live act nastopov.

Vsi, ki so bili priče spektakularnem nastopu Carl Coxa v režiji Monvi centra in ekipe Balance FM-a, vedo kaj lahko pričakujejo od dogodka visoko kakovostne produkcije in nastopa Richija Hawtina – najbolj cenjenega techno DJ-a čigava glasba je definirala glasbeni okus ene cele generacije.

Ne zamudite veliki spektakel in nastop legendarnega zvezdnika 30. julija v amfitetaru rovinjskega Monvi centra!