Tisočkrat hvala za neomajno podporo!

15. 3. 2018 | Promocijsko sporočilo

Zimske olimpijske igre Pjongčang 2018 so končane, za seboj pa so pustile nešteto nepozabnih spominov. Le peščica najboljših olimpijcev, med njimi slovenska junaka, si bo igre zapomnila po trenutkih sreče ob prejemu odličja.

Ker je že nastop na tem velikem tekmovanju častivreden in mnogim pomeni uresničitev sanj, bo za večino udeležencev ostal prijetna izkušnja. K temu je pripomogla tudi Coca-Cola Slovenija, ki je z geslom #vednopodpiraj podžigala prebojno energijo v srcih navijačev.

Navijači so nevidna sila, ki športnikom daje dodaten naboj. Tega se zaveda tudi Coca-Cola v Sloveniji, ki je z geslom #vednopodpiraj v predolimpijskem letu in med samimi igrami spodbujala slovenske potrošnike, da si drznejo sanjati najmogočnejše sanje skupaj s slovenskimi športnimi junaki in pozivala, naj jih pri uresničevanju sanj brezpogojno podpirajo.

In res so jih! Coca-Cola je svojem profilu na družbenem omrežju Facebook v mesecu dni pred začetkom iger zabeležila več kot 500 želja v podporo slovenskim olimpijcem, še dodatnih 1000 pa jih je zbrala na januarskih dogodkih ob potovanju Slovenske bakle po Sloveniji.

Ob vsem naštetem je v prvih dveh mesecih letošnjega leta z objavami na Facebooku dosegla več kot 54 tisoč uporabnikov. Zbrane želje slovenskih navijačev so bodrile slovenske športnike v daljni Južni Koreji, kjer je Coca-Cola prispevala tudi vse brezalkoholne pijače, ki so bile na voljo za osvežitev v Slovenski hiši.

Družba The Coca-Cola Company sicer ohranja najdaljši neprekinjen odnos z olimpijskim gibanjem na globalni ravni. S sklenitvijo štiriletnega sponzorstva z Olimpijskim komitejem Slovenije-Združenjem športnih zvez v letu 2017 je Coca-Cola v Sloveniji vse do zimskih olimpijskih iger v Pjongčangu aktivno širila olimpijski duh tudi med navijači na slovenskih tleh.

Hvala vsem in vsakomur! Naj vaša podpora traja.

Več na: www.coca-cola.si

Priporočamo