Vaš otrok v družbi Anžeta Kopitarja, Dejana Zavca, Brigite Bukovec …

18. 7. 2012 | Promocijsko sporočilo

Vašemu otroku, staremu od 6 do 15 let, želimo omogočiti nepozabno dogodivščino: dan v družbi enega od devetih slovenskih športnih junakov. Nova nagradna igra, ki poteka v sklopu akcije Dan z mojim športnim junakom, zagotavlja 90 dodatnih mest. Nakup ni pogoj za sodelovanje!

Vse, kar morate storiti, da prijavite svojega otroka, je, da odgovorite na enostavno nagradno vprašanje ter izpolnite obrazec.

Z nekaj sreče – srečneže bo določil žreb – bo vaš otrok v drugi polovici avgusta in v septembru preživel nepozaben dan!

Športniki, ki sodelujejo v akciji Dan z mojim športnim junakom, so: Brigita Bukovec, Dejan Zavec, Anže Kopitar, Blaž Kavčič, Aljaž Pegan, Sara Isaković, Mateja Pintar, Marko Milič in Mile Ačimović.

Več o akciji si lahko preberete na www.mojsportnijunak.si, kjer so na voljo tudi vse informacije o datumih in terminih dogodkov ter tudi podrobnosti o tem, kako bo bodo potekali nepozabni dnevi.

Vaši otroci bodo izbranega športnika spoznali povsem od blizu: vsak od devetih športnih junakov bo predstavil svoj šport, treniral z otroci (znanje športa ni pogoj za sodelovanje!) ter se nekaj uric sproščeno družil z njimi.

Kajpak bo na voljo tudi za vsa vprašanja. Poskrbljeno bo za spominske fotografije, vsak srečnež pa bo prejel tudi posebno nagradno vrečko. Povsem ob koncu bo športni junak nekaj časa namenil tudi staršem.

Poleg športnikov samih bodo za varstvo in dobro počutje vseh udeleženih otrok skrbeli tudi usposobljeni pedagoški in športni delavci. Za malico otrok bo poskrbljeno.

Prijavite svojega otroka še danes.