Čedni nogometaši, ki navdušujejo ženske!

Čedni nogometaši, ki navdušujejo ženske! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
7. 7. 2018

Svetovnega nogometnega prvenstva v Rusiji ne gledajo le moški. Tudi marsikatera ženska pogleda tekmo, a bolj kot igra njihovo pozornost pritegnejo čedni nogometaši.

Yann Sommer

Švicarski reprezentant Yann Sommer (29 let) je nogomet začel trenirati že pri svojih petih letih. Sam pravi, da živi za nogomet in treninge. Ženske pa so prepričane, da ima med nogometaši zagotovo najbolj privlačen nasmeh.

Mats Hummels

Nemški nogometaš Bayerna Mats Hummels (29 let) zelo rad pride na počitnice k našim sosedom na Jadran. Na družbenem omrežju pa rad objavlja fotografije z morja. S soprogo sta na Hrvaškem celo kupila nekaj vil in jih zdaj oddajata.

Zaradi njih ženske gledajo nogomet

Gerard Pique

Španski nogometaš Gerard Pique (31 let) je tudi med nogometnimi lepotci. Sicer je že oddan, saj ga je omrežila lepa kolumbijska pevka Shakira, s katero ima dva sinova. Par se je spoznal na nogometnem prvenstvu leta 2010 v Južni Afriki.

Zaradi njih ženske gledajo nogomet

Sergio Ramos

Kapetan Reala Sergio Ramos (32 let) je za marsikatero žensko sanjski moški. On pa ljubi le eno, svojo soprogo Pilar, atraktivno špansko voditeljico in komičarko, s katero je skupaj od leta 2012. Sergio pravi, da je šlo za ljubezen na prvi pogled.

Cristiano Ronaldo

Portugalec Cristiano Ronaldo (33 let) je seveda najbolj priljubljen pri ženskah, pri moških toliko manj. Njegovo popolno izklesano telo je mogoče videti tudi v številnih oglasih, sam pa se svojega čednega videza še kako dobro zaveda. Poleg tega je očka štirih ljubkih otrok.

Zaradi njih ženske gledajo nogomet

Dele Alli

Britanski nogometaš Dele Alli (22 let) je poleg tega, da je odličen nogometaš, tudi velik ljubitelj mode. Pravijo mu tudi maneken med igralci. Ima svojo modno linijo, na Instagramu pa več milijonov sledilcev.

Zaradi njih ženske gledajo nogomet

 Andre Silva

Še en Portugalec, za katerim vzdihujejo ženske po svetu, je Andre Silva (22 let). Številni ga primerjajo kar z Ronaldom. Pravijo, da je njegova mlajša različica. No, vsaj po izklesanem telesu sodeč, to drži.

Zaradi njih ženske gledajo nogomet

Alisson Becker

Brazilski golman Alisson Becker (25 let) je med poznavalci poznan tudi kot Messi med golmani. Je srečno poročen s soprogo Natalio, lani pa se je razveselil hčerkice. Pravi, da je družina zanj na prvem mestu.

Zaradi njih ženske gledajo nogomet

Edinson Cavani

Urugvajski reprezentant Edinson Cavani (31) je premalokrat omenjen kot eden najbolj čednih nogometašev. Ženske že vedo, zakaj jim je všeč.

Zaradi njih ženske gledajo nogomet

Besedilo: Sandra Bratuša  // Foto: Profimedia