Kolinda očarala uporabnike družbenih omrežij!

Kolinda očarala uporabnike družbenih omrežij! (foto: Profimedia) Profimedia
16. 7. 2018

Zvezdniki svetovnega prvenstva v nogometu niso samo reprezentanti - to je sinoči postala tudi hrvaška predsednica Kolinda Grabar Kitarović, ki je očarala uporabnike družbenih omrežij, če sodimo po njihovih objavah.

Sinoči je hrvaški predsednici uspelo vsaj za trenutek "ukrasti" šov, saj je srebrne in zlate nagrade zasenčila njena mokra frizura - čeprav je lilo kot iz škafa se ni dala motiti. Objemala in poljubljala je nogometaše in francoskega predsednika Macrona, kar je navdušilo uporabnike družabnih omrežij, ki so se z objavami odzvali na njeno gesto ter videz.

Kolinda in Macron

Slika Kolinde, ki je oblečena v majico s kockastim vzorcem in objema Luko Modrića ter mu hkrati briše solze, je navdušila svet. Eden od uporabnikov je zapisal: "Boš moja voditeljica?"

Drugi uporabnik je zapisal: "Hrvaška predsednica je najboljša oseba. Velikodušno objema vse nogometaše."

Lahko bi dejali, da je sinoči zmagala (tudi) hrvaška predsednica. V dresu, z zaradi dežja uničeno frizuro in v majci s kockastim vzorcem se je vedla iskreno in predvsem - človeško. No, zdi se, da je tudi fancoski predsednik Macron sledil njenemu primeru in se malce poveselil z zmagovalci SP-ja v Rusiji.