Čarobni čas prinaša čarobna darila!

7. 12. 2018 | Promocijsko sporočilo

Že imate idejo, kaj podariti svojim najbližjim? Z izdelki, ki so del projekta Štartaj Slovenija in jih dobite na policah megamarketov INTERSPAR, ne morete zgrešiti. So edinstveni, inovativni, v koraku s časom in hkrati usmerjeni v prihodnost ter tako zelo zelo posebni s svojimi zgodbami, ki stojijo za njimi. 

Z njimi boste obdarovanki ali obdarovancu sporočili, da ste pozorni na širšo sliko, ko izbirate darilo, da vam je mar za kakovost in da ste z mislimi pri njej oziroma njemu, saj mu želite le vse najboljše. Zdaj pa le še izberite − vsakemu tisto, kar se najbolje poda v njegovo življenje!

4kidsandus

Ob vsakem umivanju las bo ljubljena oseba, ki ji boste podarili ta neoporečni izdelek za lase, mislila na vas. Le kako ne bi ob tem nežnem dotiku narave! In prijetno dišeče pene ... S šamponi in balzamom za lase 4kidsandus podarite misel na zdravje, tudi oziroma predvsem ko gre za osnovno osebno nego.

Yanika

Z Yaniko osebi podarite možnost izbire, da je njen dom čist kljub prisotnosti njenega oboževanega kosmatega ljubljenca. S pomočjo tega razpršila bodo njegove tačke namreč čiste za pravo praznično crkljanje na kavču. 

La Popsi

Poživite svoje praznične zabave z edinstvenimi koktajli, ki jih najlepše nadgradijo in obogatijo zamrznjeni sadni deserti na palčkah − La Popsi.

Palačinke takoj!

Kanapeji iz palačink? Zakaj pa ne? S pripravljeno zmesjo Palačinke takoj! pustite domišljiji prosto pot pri pripravi prazničnih jedi. Ali pa na najbolj preprost način preprosto postrezite palačinke! Nihče se jih nikoli ne brani, tudi na praznični mizi ne.

Marmela

S slastnimi namazi Marmela bo priprava prazničnih slaščic ena sama zabava! Recept je preprost: odpri, namaži in postrezi.

Moja presna granola

Za blagodejna jutra v novem letu predlagamo Mojo presno granolo, hranljivo, vegansko in hrustljavo dobroto. Toplo pa jo priporočamo tudi kot lahko malico ali večerjo, ki ravno prav nahrani.

Mul'c

Otroški vsakdan bo tudi v novem letu potreboval energično podporo. Našli jo boste v žitnih obrokih Mul’c. Pa ne pozabite, da je to lahko tudi idealno 'gorivo' za vas!

Gaia naturele kolagen shot

S prehranskim dopolnilom Gaia naturele kolagen shot boste koži, lasem in nohtom v novem letu namenili res posebno pozornost. Preverjeno deluje!