Hit produkt 2019 je naravna gazirana pijača BeLife kombuča!

16. 12. 2019
Deli
Hit produkt 2019 je naravna gazirana pijača BeLife kombuča! (foto: Promocijski material)
Promocijski material

Štiri izjemna leta, 28 podjetniških ekip, več kot sto izdelkov Štartaj Slovenija na policah Sparovih trgovin ter še enkrat toliko strastnih in predanih sodelavcev – to je temelj uspešnega projekta in dokaz, da sami zmoremo veliko, skupaj pa zmoremo vse.

S partnerjema Spar Slovenija in oglaševalsko agencijo Formitas so letos že četrtič zapored na trg postavili 8 podjetniških ekip. Neprecenljive izkušnje so jih oblikovale v samostojne podjetnike, le eden izmed njih pa si je lahko prislužil naziv Hit produkt leta 2019. To je postala naravna gazirana pijača BeLife kombuča, ki jo ustvarjata brata Mirza in Zlatan Ljubijankić.

Lani se je BeLife kombuči uvrstitev v 3. sezono projekta za las izmuznila, zato je bil podpis pogodbe s Sparom in razglasitev za HIT produkt 4. sezone za brata Ljubijankić še toliko bolj čustven.

“Občutki so nepopisni. Skozi cel projekt je bil najin cilj priti do pogodbe in postati partner s Spar Slovenija, najino delo pa se zdaj šele začenja. Postavila sva nov mejnik, tako v osebnem življenju kot tudi za BeLife. Vse to sva dosegla s trdim delom in vztrajnostjo, izredno hvaležna pa sva vsem kupcem, ki ste nama to omogočili. Brez vas nama to ne bi uspelo!”

štartaj slovenija

Sveža podjetniška energija je znova dokazala, da se s pravim pristopom in predanostjo, tudi v trenutkih, ko bi bilo lažje odnehati, da uspeti. Nova generacija podjetnikov se je predstavila z izdelki, ki sledijo trajnostnemu razvoju in trendom, ter odprla nove kategorije izdelkov z velikim potencialom za nadaljnji razvoj.

Na vprašanje, kako je spremljati podjetniške zgodbe, ki se razvijajo od ideje pa vse do zgodbe o uspehu, Aleš Muhič, direktor trženja v medijski hiši PRO PLUS, odgovarja: “Navdušujejo me! Podjetniki v delo vlagajo zelo veliko energije, osredotočenosti in predanosti. Zaradi teh odlik so, v pol leta trajanja projekta, zrasli v odlične podjetnike, ki stojijo pred nami danes.”

Na Sparovih policah ostaja vseh 8 izdelkov 4. sezone Štartaj Slovenija. Poleg BeLife kombuče so to še mesne in zelenjavne omake Alla Luigi, globoko zamrznjen 100-odstotno rastlinski burger Altburger, poučna igrača GOGIX, magnezijeva krema Magea, globoko zamrznjen narastek iz čokolade Moj Sufle, naravno organsko gnojilo Vermipur in mešanica za hitro pripravo uravnoteženega obroka Zivabowl.