Štartaj Slovenija Promocijsko sporočilo

Izdelki četrte generacije podjetnikov Štartaj Slovenija že na policah Interspara

16. 9. 2019
Deli

V treh letih navdihujočih podjetniških zgodb v projektu ŠTARTAJ SLOVENIJA so, skupaj s partnerjema oglaševalsko agencijo Formitas in medijsko hišo POP TV, za vstop na trg pripravili 28 podjetniških ekip. Danes je v trgovinah SPAR in INTERSPAR še vedno prisotnih kar 20 podjetniških ekip, ki so od začetka projekta do danes razvili skupaj že več kot 80 izdelkov. Vsak od njih si je tlakoval svojo podjetniško pot, zavzeli so svojo pozicijo na trgu, začeli zaposlovati in razvijati nove izdelke ter potrdili, da sami zmoremo veliko, skupaj zmoremo vse. Vse to je bil navdih za nadaljevanje projekta.

Danes se je z otvoritvijo posebne police v trgovini INTERSPAR Citypark začela že četrta sezona projekta ŠTARTAJ SLOVENIJA.

Na dogodku so se zbrali vsi letošnji podjetniki, partnerji projekta, spletni vplivneži in podporniki projekta, med katerimi so bili tudi podjetniki prejšnjih treh sezon.

Od trenutka, ko so podjetniki izvedeli, da bodo svoje izdelke lahko ponudili našim kupcem, so se začeli meseci priprav in odrekanj. Ves trud pa je bil poplačan danes, ko so svoj izdelek ugledali na posebni Štartaj Slovenija polici.

Nabor izdelkov je tudi letos raznolik in inovativen. Od naravnega organskega gnojila Vermipur, 100 % rastlinskega burgerja Altburger, mešanice za hitro pripravo uravnoteženega obroka Zivabowl, do kombuča napitka BeLife. Za sladko razvajanje poskrbi predpripravljen narastek iz čokolade Moj Sufle, za krepitev ročnih spretnosti in umskih sposobnosti pa poučna sestavljanka GOGIX. Okusen obrok je pripravljen v le nekaj minutah z mesnimi in zelenjavnimi omakami Alla Luigi, Magea, magnezijeva krema z eteričnimi olji, pa z naravno sestavo pozitivno vpliva na delovanje našega telesa.

Za podjetnike se začenja novo obdobje, pot njihovih izdelkov na police pa boste lahko od oktobra dalje spremljali vsako nedeljo zvečer na POP TV. Podjetniške zgodbe v oddaji Štartaj, Slovenija! bo letos predstavila nova voditeljica Maša Pavoković.

Ponosni smo, da že četrto leto zapored podpiramo svežo podjetniško energijo in veseli, da se bodo novi inovativni izdelki pridružili že več kot 80 izdelkom preteklih sezon Štartaj Slovenija. Verjamemo, da bodo kupci tudi letos prepoznali podjetniški trud ter z nakupom podprli njihovo podjetniško pot.