Maša Pavoković bo nova voditeljica oddaje Štartaj, Slovenija!

Maša Pavoković bo nova voditeljica oddaje Štartaj, Slovenija! (foto: Pop Tv) Pop Tv
22. 7. 2019

Mladim podjetnikom 4. sezone projekta Štartaj Slovenija se bo na POP TV pridružila nova voditeljica oddaje, Maša Pavoković. 

Radijska in televizijska voditeljica, ki je nastopanje pred kamero zamenjala za vrtenje v zakulisju glasbenih projektov. Managerka in komunikacijska strateginja. Odločna ženska, ki zna prižigati zvezde in korakati vštric s svetovnimi trendi.
Jih ustvarjati in vztrajno držati začrtano smer.

V novi sezoni oddaje Štartaj, Slovenija! bo predstavljala nove izdelke mladih podjetnikov in jih tako približala gledalcem POP TV.

»Delo na televiziji in sploh ustvarjanje televizijske oddaje mi vsakič predstavlja nov izziv. Veselim se dela s soustvarjalci oddaje in s podjetniki, ki bodo svoje izdelke predstavljali v novi sezoni Štartaj, Slovenija! Dinamika ustvarjanja oddaj splete prav posebno vez, ki ostane tudi, ko se kamere ugasnejo.
Rada sem predana projektom, ki jih delam in neskončno me veseli, da imam možnost izbire, kaj počnem in kdaj. Fleksibilen urnik mi z vsemi plusi in minusi daje svobodo in spodbuja ustvarjalnost.

Sem otrok festivalov in najbolj uživam v dobri glasbi in potovanjih. Navdih so mi mladi. Njihova iskrenost in želja po učenju. Spoštujem ljudi, ki znajo v tistem, kar počnejo, poiskati pozitivne stvari, se ne bojijo izzivov in se soočajo s težavami, ker le tako lahko zrastemo,« se novih izzivov veseli Maša.